A Pornhub éves jelentése szerint egy átlagos felhasználó 9 perc 55 másodpercet tölt az oldalon, hamar megtalálja, amit keres. A legtöbbet a Fülöp-szigetiek, a japánok, a franciák és a hollandok időznek a pornó site-on, a top 20 országból legkevesebbet a chileiek, svédek és oroszok.

A pornóra kereső nők 14 másodperccel kevesebbet néznek alkalmanként tartalmat, mint a férfiak. A korcsoportokat tekintve nem meglepő, hogy a 65 fölötti netezők tovább nézelődnek, másfél perccel többet vannak az oldalon, mint az átlag.

Mikor néznek pornót?

Mint a grafikonon látható, a felhasználók kedve ebédszünet után jön meg, látható egy emelkedés délután négyig. Utána csökken a netes pornó iránti igény.

Este tízkor azonban csend van és sötét, megnő az erotikus tartalmak iránti vágy, a csúcs pedig este 11 és éjfél között van. A teljes mélypont reggel 5, olyankor az éjszakázók is végeztek, a többiek meg még alszanak.

Milyen videókat keresnek?

A legnépszerűbb pornóoldalon a legkeresettebb kategória 2021-ben a japán volt, ezt a leszbikus szex és a fekete nők követték. Negyedik helyen meglepetésre a hentai (a kifejezést az anime, manga és videójáték műfaji megjelölésére használják, ha tartalmaz pornográf elemet), ötödik a primitív rövidítéssel MILF, azaz az érett nők kategóriája.

Akiho Yoshizawa japán pornósztárForrás: Imaginechina via AFP/Udndata - Imaginechina/Udndata

Nagyon sokan nem a profi kisfilmekre, hanem az amatőr házi videókra vadásznak. A listán hátrébb található a hármas szex, a „nagy mellek" kategória, ahogy a közterületen felvett, utcai szexet bemutató videók sem fértek be a tízbe.

Kendra Lust pornósztárForrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Bryan Steffy

A pornófilmek forgatását jelentősen befolyásolta és átalakította a Covid, erről itt olvashat hosszabban. Egy másik cikkünkben pedig annak jártunk utána, mi lett a régi magyar pornósztárokkal.  Itt pedig megnézheti egy képgalériában a top 10 legkeresettebb női pornósztárt.