Vádaskodás, hazugság, kioktatás - nagyon elmérgesedett a helyzet Britney Spears családjában

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Soha semmiért nem kellett megküzdenie, mindent megkapott - mondta a nővér a húgáról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 2021 novemberében egy Los Angeles-i bíróság megszüntette Britney Spears 13 éve tartó gondnokságát. Eszerint az énekesnő ismét teljes mértékben maga dönthet saját sorsa felett, beleértve mintegy 60 millió dollárnyira becsült vagyonát is. Azóta is sikerül rendszeresne bekerülnie a hírekbe, vagy azért, mert a világ legkisebb tangáját húzza a fenekére, és ilyen képeket posztolgat, vagy azért, mert a testvére nyilatkozik róla.

Paranoiás jeleket mutatott, zavarosan viselkedett, mondta a húga, Jamie Lynn Marie Spears, színésznő, énekesnő. Legismertebb szerepe Zoey Brooks volt a Zoey 101 című sorozatban, ez 2005–2008 között ment. A Daily Mail cikke szerint most arról is beszélt, hogy egyszer kést vett a kezébe, és bezárta őt egy szobába - nem világos, miért történt ez, és hány éves volt akkor Jamie Lynn.

Olyan is előfordult, hogy Britney ordítva káromkodott az arcába, emlékezett a húga.

"Szeretem a testvéremet. Mindig is szerettem, támogattam, és azzt tettem, ami neki a legjobb, és ő ezt tudja is. Úgyhogy nem tudom, miért vagyunk most ilyen helyzetben" - zárta mondandóját.

Britney Spears Instagram

Erre már a nővére is reagált, szerinte Jamie Lynn Spears soha nem állt mellette, sem régen, sem most. A gámságról Jamie Lynn így beszélt: "A gyámság kezdetén én tizenhét éves voltam, és gyereket vártam. Nem értettem, hogy mi történik, ahogy nem is tudtam arra koncentrálni, mert a babámmal foglalkoztam. Akkor éppen olyan keveset értettem ebből az egészből, mint most." Ebből kiderült, hogy Britney húga inkább nem akart szembeszállni az apjukkal, és inkább eljátszotta, hogy nem érti, mi ez az egész.

Britney szerint a húga azért ír és mond róla dolgokat, hogy ezzel adja el a könyvét. Valójában nem hirtelen romlott meg a kapcsolatuk, ez egy folyamat volt, és nem segített az sem, amikor a 2017-es Radio Disney Music Awards alkalmával Jamie Lynn a nővére engedélye nélkül feldolgozta annak egyik dalát. Utána rá is kérdezett, mi történt, de a húga azzal védekezett, hogy nem az ő ötlete volt.

Britney szerint ő maga írta dalai nagy részét, a húga pedig csak rajta kereszül próbál híres(ebb) lenni. "Neki soha nem kellett megdolgoznia semmiért. Mindig mindent megkapott... Remélem, jól fogy a könyved, Jamie Lynn!" - szúrt oda még egyet.