Tóth Andinak csak most jutott ideje arra, hogy összefoglalja a 2021-es évet, provokatív stílusban üzent a kritikusainak.

"Na, most, hogy mindenki posztolt már valami nyálas újévi fogadalmat, én jövök. 2021 nem hozott szerelmet, nem hozott se békét, se nyugodt perceket. Ellenben mélypontokat, depressziót, alkoholt meg mindent de. Őszintén kezdtem már feladni és elfogadni, hogy itt sosem lesz nyugtom. Sem az emberektől, sem a sajtótól, de még a "barátaimtól" sem. Fogalmam sincs, hogyan, de magam mögött hagytam mindezt, és csak magamra koncentráltam, ebből mi lett? Az év legsikeresebb dala, az egyik legsikeresebb műsor aranyérme, kibaszott tömött tárca, egészségesebb szervezet, és ami a legfontosabb, egy erősebb, kiegyensúlyozottabb Andi" - írta az oldalán az énekesnő, aki épp Aruba szigetén nyaral.

"Így utólag köszi 2021. Akik meg jönnek ide baszogatni a képeim alatt, hogy nem megérdemelt a fain autó vagy a több misis nyaralás, leszophatnak. Legalább ilyen sikeres évet szeretnék idén is" - áll az oldalán, a fotón pedig a középső ujjait mutogatja a kritikusainak.