Horváth Gréta nagy társasággal vigasztalódik, miután elhagyta a férje

Horváth Gréta
Vágólapra másolva!
Az Ázsia Epressz győztese Horváth Gréta házassága véget ért, férje egy másik nő miatt hagyta el őt és a kisfiát, amit, mint írja, nagyon nehéz lesz feldolgozniuk. Szerencsére nem zárkózik be, nagy társasággal tölti a hétévégét. 
Vágólapra másolva!

Az elmúlt napokban sokat írtak a lapok, hírportálok arról, hogy szétment Horváth Gréta és Meggyes Dávid, majd Kulcsár Edina és Csuti házassága. Előbbi azt nyilatkozta, hogy pszichológushoz kell járniuk a gyermekkel, hogy túllépjenek ezen a megrázó eseményen, de úgy tűnik, nem akar egyedül kesergni, várja a barátait.

Horváth Gréta TV2

Friss Instagram--sztorijában elmondta, hogy neki is hiányzik már a korábbi kreativitás, szerene továbbra is rengeteg szépségápolási, lakberendezési tippet, praktikát adni a követőinek (az Instagramon közel 170 ezren figyelik a posztjait). Mint mondta, elkezd főzni, mert egy 15 fős baráti társaságot lát vendégül. "Hamarosan beállok a konyhába, elkezdem főzni az ételeket. Utána elmegyünk majd Filippel biciklizni, vagy játszóházba" - mondta a követőinek.

Filip az első házasságában született, még egészen kicsi volt, amikor előző férje elköltözött közös otthonukból. Így különösen érthető, hogy nagyon szoros anya-fia kapcsolat alakult ki köztük.