Luxusprostituáltak, szexbotrányok - és a végén jelöletlen sír

Horizontal CORONAVIRUS COVID-19 DISEASE EPIDEMIC HEALTH LATIN AMERICA PANDEMIE VIRUS PROSTITUTE WEBCAM INTERNET WOMAN LOCKDOWN
Colombian Girl-cam model Rebecca performs during a webcam session at her apartment apartment in Medellin, Colombia on April 11, 2020. - Eroticism and sex online are no longer enough. In confinement due to the pandemic, Colombian webcamers now spend more time listening and offering advice of all kinds to clients who do not know how to deal with the lockdown. (Photo by JOAQUIN SARMIENTO / AFP)
Vágólapra másolva!
Nem mindenki tud bánni a hirtelen jött vagyonnal, sokak életét megmérgezte, hogy váratlanul jutottak sok pénzhez. A brit Nemzeti Lottó első nagy nyertesének élete is felborult, hedonista életet él, de talán soha többet nem volt boldog.
Vágólapra másolva!

A Blackburnben élő Mukhtar Mohidin 1994-ben nyert hatalmas vagyont a brit nemzeti lottón, de már a pénz felosztásánál gondok adódtak. Egy műhelyt adott bérbe, a bérlője adott neki 50 fontot, hogy fizesse ki abból a 46 fontos villanyszámlát, a maradékból vegyen lottót. Ha nyer, feleznek, ezt beszélték meg - állította a bérlő. A főbérlő 17,9 millió fontot nyert, ami ma, MNB középárfolyamon 7 milliárd 611 millió forint, de Mohidinnek esze ágában sem volt felezni. A helyi muszlim közösség hamar kivetette magából a nyertest.

Mohidin felesége nyugatiasabb volt, mint férje, szeretett élni, világkörüli luxusútra ment. 90 ezer fontért vett magának autót, ami miatt majdnem gutaütést kapott a férje, de azzal válaszolt végül, hogy saját magának 100 ezer fontért vásárolt kocsit. Jellemében jócskán volt ellentmondás is, mert miközben 42 millió forintot kiadott egy autóra, nekiállt alkudozni egy elegáns boltban egy öltöny árára. Botrány volt abból is, hogy a férfi nem akart tandíjat fizetni. A házasság megromlott, jogi viták következtek, a nagy lottónyertes még előzetesbe is került egy éjszakára, míg végül 1998-ban elváltak.

Mukhatar eztán Mike névre váltott, a londoni kaszinókban látták sokat, eszkortlányokkal múlatta az időt, őket próbálta lenyűgözni.

Beleszeretett egy 24 éves luxusprostituáltba, aki akkoriban 800 fontot kért egy éjszakáért.

A nőnek megtiltotta, hogy másokkal háljon, elvette feleségül, együtt éltek a férfi londoni házában. 2002-ben gyermekük született, egy kislány, de nem lett harmonikus a párkapcsolat, botrány botrányt követett, a rendőrséget is kihívták.

A kép illusztráció Forrás: AFP/Joaquin Sarmiento

A feleség szerint Mukhatar, azaz Mike egészen zavart figura volt, és az sem tetszett neki, hogy leállította a költekezéseket, a nő nem vehetett ékszereket, viszont a férje egyszer vett neki egy karórát – két fontért. A nő állítása szerint egy portugáliai nyaraláson úgy megverte őt, hogy kórházba kellett mennie utána. Charlotte szerint a férfi azzal is megfenyegette, hogy megöli, azt mondta, hogy 100 ezer fontért bármikor talál bérgyilkost.

Thaiföldről hozott magának partnert

Mukhtar Mohidin személyisége teljesen szétesett időközben, muszlimként naponta többször imádkozott, rendszeresen eljárt a mecsetbe, de rengeteget ivott, cigarettázott és más nőkkel töltötte az éjszakát. A feleségére tradicionális indiai ruhákat akart rákényszeríteni, persze ebből is botrány volt.

Később teljesen lecsúszott, a nőt és gyerekét elhagyta, egy blackpooli panzióban éldegélt, egy naponta 35 fontos szobában, egy nővel, akit Thaiföldről hozott feleségnek. 2017-ben halt meg végül, 64 évesen, a halotti anyakönyvi kivonat szerint veseelégtelensége, májzsugora volt, és a szívével is baj volt, nyilván hedonista életmódja miatt. A férfi jelöletlen sírba került, miután eltékozolt közel 18 millió fontot.

Lapozzon, van még durva sztori!