Mága Jennifer vezeti a TV2 új műsorát

Mága Jennifer
Vágólapra másolva!
"Őszinte, emberközeli beszélgetésekkel, hazai és nemzetközi sztárok életét bemutató új műsorral jelentkezik Jennifer lányom a TV2-n. A Sztárok az életemből címmel induló, heti rendszerességgel jelentkező exkluzív műsor első adása vasárnap délben lesz látható a kereskedelmi csatornán" - tudatta Mága Zoltán.
Vágólapra másolva!

A minden elemében új, exkluzív környezetben készülő szórakoztató műsorban Jenniferrel bepillantást nyerhetnek a nézők egy-egy neves színész, vagy énekes hétköznapjaiba. Meghallgatunk néhány családi történetet, előkerülnek régi képek, gyerekkori emlékek. Megismerjük a szereplők új oldalát is - írta Mága Zoltán.

Mága Jennifer Instagram

A Sztárok az életemből címmel induló új műsor első vendége a világhírű amerikai énekesnő, Sheléa Frazier lesz, aki már többször is szerepelt a Budapesti Újévi Koncert színpadán, és többször adott már koncertet a Fehér Háztól, a Kennedy Centertől és a Carnegie Hall-tól a Grammy Múzeumig. Az amerikai énekes sztár, aki Quincy Jones és Stevie Wonder kedvenc énekese és pártfogoltja, és a tizenhatszoros Grammy-díjas David Foster művésztársa élete fontos pillanatait felidézve beszél a műsorban Magyarországról, a magyar közönségről, és közös duettet is énekel Jenniferrel - olvasható a posztban.

A heti rendszerességgel, 24 percben jelentkező műsor további vendége lesz majd Kökény Attila, Zséda, Oláh Gergő, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba. Takács Nikolas, Szulák Andrea, L.L. Junior, Sümegi Eszter és Molnár Levente. A műsor vasárnap délben látható a TV2-n.