Pordán Petra bikiniben árulta el, hogy van most

Pordán Petra
Vágólapra másolva!
Egy hónappal a nyaki gerincsérv kialakulása után most már gyógytornára jár és úszik.
Vágólapra másolva!

A rádiós december közepén egy nap arra ébredt, hogy borzasztóan fáj a bal lapockája feletti rész. "Adás után el is mentem a sürgősségire, ahol kiderült, hogy nyaki gerincsérvem van. Ezzel a hírrel leforráztak, de mivel hazaengedtek, azt reméltem a felírt gyógyszerekkel kezelhető lesz. Sajnos, nem így lett.

hogy létezhet ilyen. A háziorvosom sürgősségivel beutalt az Országos Gerincgyógyászati Központba, ahol bent is tartottak. Már tudok picit mosolyogni, mert az elviselhetetlen fájdalom tompult. Ha minden jól megy 24-én reggel hazamehetek, és a családommal karácsonyozhatok" - írta december 21-én.

Pordán Petra Instagram, Pordán Petra

Pordán Petra újra hírt adott állapotáról: "Nagyon szépen köszönöm, hogy folyamatosan érdeklődtök a hogylétem felől. Egy hónappal a nyaki gerincsérv kialakulása után most már gyógytornára járok és úszom. Sajnos a bal kezem még nem hajlandó együttműködni, de a nagyszerű orvosom és gyógytornászom segítségével mindent megteszünk, hogy elkerüljük a műtétet. Bízom a gyógyulásban, fegyelmezettem követek minden utasítást, és igyekszem elfogadni, hogy a testem nem mindig úgy működik, ahogy én akarom...most ezt tanulom" - osztotta meg követőivel. Itt a posztja: