Megszólalt Kulcsár Edina új barátja: Lehet sárral dobálózni, lehet mondani bármit, de felesleges

G.W.M.
Vágólapra másolva!
G.w.M., azaz Varga Márk is vállalta Kulcsár Edinát, ráadásul ő is egy házasságból lép ki, két gyerekkel. 
Vágólapra másolva!

"Ahogyan azt pontosan lehet rólam tudni, én kerültem a sajtómegjelenéseket, mert tényleg csak zenélni akartam, de nyilván kikerülhetetlen lett ez idő alatt, ezért is írok most itt nektek. Sok ismerősömet megkeresett több újságíró, így szeretnék a dolgok elébe menni, mielőtt elferdítené bárki a valóságot. A család szó jelentése számomra a legszentebb dolog a világon, ahogyan több dalban is említettem, halhattátok, de folyamatosan őrlődtem, és megalkudtam magammal. Nem a volt párom hibás, ezt nem győzöm, ahol csak tudom, kihangsúlyozni, de én sem. Régre vissza vezethető az egész,

hanem csak szimplán elfogytunk és a gyerekekre való tekintettel igyekeztünk megmenteni, amit nyilván nem a nagy nyilvánosság előtt tettem / tettünk . A múltról ennyit szeretnék elmondani, és, hogy megmaradt a gyerekek miatt a jó viszony kettőnk között - semmi többet" - írta oldalára a rapper.

G.W.M. https://www.instagram.com/gwmmusic/

"A jelen és a jövő viszont az, hogy érkezett egy szerelem az életembe. Ez a szerelem annyira intenzív , erős és őszinte, hogy elképzelni nem tudtam volna hogy létezik ilyen . Az érdek és feltétel nélküli szerelem, őszinte megbecsülésen és a felhőtlen boldogságra épül az egész.

A két dolog között telt el idő, szóval egyik oldalról sincs az, hogy egymás életében rondítottunk volna bele! Mindenkinek szívből kívánom hogy, átélhesse ezt a varázslatos érzést amit érzünk! Ennek a lánynak a neve: Kulcsár Edina. Továbbra sem szeretnék nyilatkozni, ezúton is szeretnék mindenkit megkérni, hogy ezt tartsák tiszteletben" - tette hozzá. Itt a posztja: