A színésznő azt állította a TV2 műsorában, hogy látnoki képességekkel rendelkezik és családjában hagyománynak számít a tarot kártyából olvasás. Sokáig gyakorolta is ezt a tevékenységet, majd amikor tanítványa felkereste, hogy bekövetkeztek a szörnyű jövendölései, Mária úgy döntött, inkább felhagy ezzel a tevékenységgel.

Ennek a történetek már sok-sok éve, de azóta sem foglalkozott a színésznő hasonló spirituális dolgokkal, annyira megviselték a történtek.


Ezt űztem már harminc éves korom után is, egészen addig, mikor egy volt növendékem azt mondta, hogy én kiirtottam a családját. Olyan fenyegető lapok jöttek, hogy halál, erőszakos halál és jött a Csabi és mondta, hogy Mari, itt minden megtörtént. Na akkor fogtam és rituálisan elégettem a cigány kártyát. - emlékszik vissza Gór Nagy Mária a Tények Plusz adásában.

 A minap történt vele, hogy álmából ébredve egy jelenést látott, ami arra biztatta, hogy újra kártyát kell vetnie. Ezért úgy döntött, ez lesz az új hivatása.

Egyik éjjel fölébredtem, nemrég, másfél hónapja, jól megizzadva, ilyen rémálomból. Mari keresd meg gyorsan a kártyát – hallotta a hangot – elkezdtem keresni... Vetettem, és az jött ki, hogy nekem ezt csinálnom kell professzionális szinten.

- mesélte a kérdésre, hogy mégis mi vezette újra a kártyavetéshez.

A színésznő elárulta, hogy sajnos magának nem tud jósolni, mert az ember magával mindig elfogultabb, viszont másoknak nagyon szívesen jövendöl majd. Mivel színitanodáját a Covid következtében végleg be kellett zárnia, a felszabadult idejében újra gyakorolhatja ezt a hobbit.