A sors fintora, hogy épp egy Dávid nevű férfi rabolta el a győztes lány szívét, nem sokkal azután, hogy Tóth Dávid olimpikon kajakozóval véget ért tiszavirág életű kapcsolatuk.

Szalai Laura és Lovas Annabella a TV2 reggeli műsorában, a Mokkában nyilatkozott érdekes körülmények között köttetett barátságukról.

A két lány nemrégiben még ugyanazon férfi szívéért versengett a Nagy Ő című reality-ben, viszont Laura és Dávid szakítása után Annabella mert nyitni a lány felé.

 

Elmondásuk szerint már a forgatások során is meg volt közöttük az összhang és szimpátia, de mégis egy verseny helyzetben voltak, ami gátolta őket. Azóta szinte elválaszthatatlan barátnők lettek, sok időt töltenek együtt.

Annabella elmondása szerint még keresi a szerelmet, de nyitott és a műsornak köszönhetően több lett az önbizalma. Laura viszont sugárzik a boldogságtól, és láthatóan nagyon szívesen beszél új párkapcsolatáról, ahol minden a legnagyobb rendben. Már egy romantikus pillanatban készült képet is megosztott, melyen párjával látható.