Titokban próbált romantikázni Kulcsár Edina és új szerelme, de lebuktak

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Bár Kulcsár Edina állítja, válásának semmi köze G.w.M-hez, és a rapper is kitart amellett, hogy korábbi problémák miatt hagyta el családját, egyre több jel mutat arra, hogy kapcsolatuk nem újkeletű.
Vágólapra másolva!

A Blikk egyik olvasója már hetekkel ezelőtt látta őket kettesben romantikázni egy vidéki wellnesshotelben.

„Már három hete is annak, hogy együtt voltak egy zalakarosi hotelben. Igaz, ha a párom nem mondja, hogy ki a hölgy, maximum csak az idióta, hangos viselkedésük tűnt volna fel a nagy pálinkázgatások közepette" – írta az egyik kommentelő.

Kulcsár Edina és új párja, G.w.M. Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

Edina egy másik kommentelőnek közvetlenül is válaszolt: „Csutival hosszú ideig próbálkoztunk, de be kellett látnunk, hogy nem működik. Nem három nap alatt történt. De nem is akartam ennyire hamar megosztani, csak a Blikk megtudta".

A Bors információi szerint a volt szépségkirálynő új üzetének ügyeit inézni ment a zalakarosi szállodába, ahol ezzel egy időben G.w.M. is pihent. Az eset véletlen is lehetne, de később az Edina által közzétett közös fotón is ugyanabban a ruhában, ugyanolyan hajjal látható, mint a szóló képén. December elején a két, mára széteset család még közösen vett részt Edina új üzletének megnyitóján.