A futballsztárról köztudott, hogy imádja a gyermekeit, olyannyira, hogy születésük után magára is tetováltatta mind a négy utódja nevét. Azonban a legutóbbi apa-lánya poszt sokaknál kiverte a biztosítékot, és gusztustalannak tartják, amit a lányával művelt.

A szóban forgó képek egy közös reggeli séta közben készültek, és a két fotó egyikén Beckham szájra puszit ad a kis Harper Sevennek, ami egy nagyon megosztó kérdés a társadalomban, így sokan kiakadtak a sztárra.

Forrás: David Beckham Instagram

 

Az egyik kommentelő azt írta a kép alá: Ha azt gondolod, ez normális, akkor terápiára van szükséged. Közvetlenül utána is negatív véleményt kapott az apuka, miszerint: Bárki, aki megcsókolja a 10 éves lányát ilyen módon, az már perverz.

Nem az első eset, hogy közszereplőt emiatt a szokás miatt támadnak, nemrég Bódi Csabit hurcolták meg, amiért kislányának szájra puszit adott.

Beckhamről sem ez az első hasonló felvétel, mégis sokakat ledöbbentett, hogy náluk ez belefér a szülői szeretet kifejezésébe. A focistát azonban egyáltalán nem izgatják ezek a rosszindulatú megjegyzések, olyannyira, hogy teljesen ignorálja azokat, és a képet sem hajlandó levenni az oldalról.