A Maurizio Gucci haláláról szóló dráma még tavaly november végén került a hazai mozik kínálatába, amely olyan sztárokat sorakoztatott fel, mint Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto és Salma Hayek. Gaga – Patrizia Reggianit – a fekete özvegyként elhíresült, gyilkos feleséget alakította, aki bérgyilkossal végeztette ki hűtlen férjét és a bíróság ezért 29 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.

Az életrajzi krimi filmváltozata több, mint két órás verziója került forgalomba, de mint kiderült, így is sok jelenet kimaradt Ridley Scott rendezéséből - írja az Insider.com.

Lady Gaga karakterének segítője és bizalmasa a filmben Salma Hayek, aki egy Giuseppina "Pina" Auriemma nevű médiumot alakít, akit szintén 25 év börtönre ítéltek, amiért segített Patriciának kitervelni a férje elleni gyilkosságot.

Jared Leto Al Pacino Lady Gaga Adam Driver Jeremy Irons A Gucci-házForrás: Collection ChristopheL via AFP/© Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) - Scott Free Productions/Metro-Goldwyn-Mayer (Mgm) - Scot

 

Hayek és Gaga legutóbb, egy kérdezz-felelek interjújában elárulták, hogy kimaradt a kettejük között fűződő szerelmi szál a filmből.

Van egy egész oldala a filmnek, amit nem láthattatok, amiben én és Pina szexuális kapcsolatot létesítettünk

- nyilatkozta az énekesnő.

Milánó, 2021. március 10. Adam Driver amerikai színész, Ridley Scott brit rendező és Lady Gaga amerikai énekesnő (b-j) a House of Gucci című film forgatásán Milánóban 2021. március 10-én. A Ridley Scott által rendezett film az alapító, Guccio Gucci unokájának, Maurizio Gucci meggyilkolásának történetén keresztül mutatja majd be a nézőknek az olasz divatbirodalom életét. MTI/EPA/ANSA/Matteo CornerForrás: MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner

Kiderült, hogy forgattak is egy elég pikáns szex jelenetet is, amit ők jól megcsináltak és jónak is éreztek, de végül a rendező nem használta fel a film moziváltozatához. Ezt a döntést ők elfogadták, hiszen ez a rendező érdeme és döntési joga, hogy mit használ fel a végső változathoz.