Lady Gaga elárulta, hova tűnt a szexjelenet, amit leforgatott

lady gaga
Vágólapra másolva!
A Maurizio Gucci haláláról szóló dráma még tavaly november végén került a hazai mozik kínálatába, amely olyan sztárokat sorakoztatott fel, mint Al Pacino, Jeremy Irons, Jared Leto és Salma Hayek. Gaga – Patrizia Reggianit – a fekete özvegyként elhíresült, gyilkos feleséget alakította, aki bérgyilkossal végeztette ki hűtlen férjét és a bíróság ezért 29 év letöltendő börtönbüntetésre ítélte.
Vágólapra másolva!

Az életrajzi krimi filmváltozata több, mint két órás verziója került forgalomba, de mint kiderült, így is sok jelenet kimaradt Ridley Scott rendezéséből - írja az Insider.com.

Lady Gaga karakterének segítője és bizalmasa a filmben Salma Hayek, aki egy Giuseppina "Pina" Auriemma nevű médiumot alakít, akit szintén 25 év börtönre ítéltek, amiért segített Patriciának kitervelni a férje elleni gyilkosságot.

Jared Leto Al Pacino Lady Gaga Adam Driver Jeremy Irons A Gucci-ház Forrás: Collection ChristopheL via AFP/© Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) - Scott Free Productions/Metro-Goldwyn-Mayer (Mgm) - Scot

Hayek és Gaga legutóbb, egy kérdezz-felelek interjújában elárulták, hogy kimaradt a kettejük között fűződő szerelmi szál a filmből.

- nyilatkozta az énekesnő.

Milánó, 2021. március 10. Adam Driver amerikai színész, Ridley Scott brit rendező és Lady Gaga amerikai énekesnő (b-j) a House of Gucci című film forgatásán Milánóban 2021. március 10-én. A Ridley Scott által rendezett film az alapító, Guccio Gucci unokájának, Maurizio Gucci meggyilkolásának történetén keresztül mutatja majd be a nézőknek az olasz divatbirodalom életét. MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner Forrás: MTI/EPA/ANSA/Matteo Corner

Kiderült, hogy forgattak is egy elég pikáns szex jelenetet is, amit ők jól megcsináltak és jónak is éreztek, de végül a rendező nem használta fel a film moziváltozatához. Ezt a döntést ők elfogadták, hiszen ez a rendező érdeme és döntési joga, hogy mit használ fel a végső változathoz.