Hidegrázós élmény volt leszállni Dominikán - a négy új Exatlon-szereplő mesél érzéseiről

Bogi, Exatlon
Vágólapra másolva!
Visszatért a műsorba Bogi, Adu, Janka és Danny - utóbbi két versenyző szenzációsan kezdett, hatból hatot nyert. Adu az első futamánál erősen megszédült, kórházba vitték. Alább a régi-új versenyzők reakciói. 
Vágólapra másolva!

JANKA

"Hidegrázós élmény volt, amikor leszállt a repülőgép Dominikán, olyan volt, mintha el sem mentem volna, pedig ugye sajnos nem maradtam itt a játék végéig. Nagyon vártam, hogy újra játszhassak, hiszen engem a verseny éltet és mivel nem sportolok már aktívan, hiányzott ez az élmény, amit az Exatlonban ki tudok élni. Szeretném méltón befejezni ezt az évadot. Nagyon nagy megtiszteltetés olyan versenyzőkkel futni, akik már nyertek Exatlon évadot, illetve komoly sportkarrierrel rendelkeznek. Tőlük tudok tanulni, a versenyzés egy újabb kihívás.

szerintem nagyon erős versenyzőket raktak be a kezdő csapatokba, nehéz lesz felvenni velük a ritmust, de bízom benne, hogy sikerülni fog és helyt tudok állni és tudok majd pluszt adni a csapatnak. Nyilván legfiatalabbként érdekes a helyzetem, de nem érzem magam elnyomva. Várom, hogy megismerjem azokat a csapattársaimat, akikkel korábban még nem találkoztam."

Janka tv2

"Szerintem a többiek egyértelműen örültek, amikor megjöttünk, nem tudták levakarni a mosolyt az arcukról. Szerintem aki látott engem korábban, az megismerhette, milyen karakter vagyok, szerintem a mellett, hogy jól tejesítettem a pályán az évadomban, vicces karakter is voltam, ezért szerintem örültek nekem a többiek. Úgy érzem, hogy jól jött nekik a vérfrissítés és ez nekem is plusszt adott, hogy így fogadtak."

DANNY

"Nagyon izgatottan és készen állva az új megmérettetésekre. Tudtam jól, mire vállalkozom, mit várhatok el magamtól. Úgy gondolom, hogy ez az évad minden szempontból más, mint az előző. A különböző évadok vannak összevegyítve, teljesen új emberekkel ismerkedtem össze mind piros, mind kék oldalon. Van nagyon sok új pálya is, teljesen más minden. Össze sem lehet hasonlítani, mindenki sokkal tapasztaltabb."

Danny tv2

"Nagyon meglepett, hogy már két csapattársunk is kiesett mire megérkeztünk a versenybe. Abból a szempontból, hogy mennyire örültek és mennyire pozitívan fogadott a csapat, az még jobban felpezsdített. Szerintem Jankával a legjobbkor érkeztünk, jól teljesítettünk első nap, győzni tudtunk, szóval minden jól indult. Amikor megjöttünk, pont olyan meglepetés érte a csapatot, mint amikor nálam csörgött a telefon. Jó érzés volt látni, hogy mindenki boldogan fogadott minket. Szerintem nagyon jó a hangulat, jól kijövünk egymással és ezt sikerül tovább vinnünk a jövő hétre."

ADU

"Számomra nagyon nagy megtiszteltetés visszatérni az All Star évadba és a legjobbakkal futni. Nagyon vártam, hogy újra tudjak bizonyítani ebbe a játékba, hiszen a második évadban a döntőig jutottam, ott ugyan megvert Dave, de most szeretném megmutatni, hogy onnan is, egy elvesztett döntő után is fel tudok állni.

Most már tudom, hogyan is működik ez a játék. Persze az Exatlonban bármi megtörténhet, de az alapokat ismerem, tudom, hogyan kell játszani az embernek az energiájával, hogy hogyan csökkentsem le a magas pulzusszámomat az ügyességire, mire fókuszáljak. A tapasztalat sokat segít."

Adu, Exatlon tv2

"Nekem nagyon érdekes, hogy a három évadból összeválogatott csapat tagjai annyira jól megtalálták a közös hangot, hogy azt éreztem, amikor megérkeztem, hogy mindenki szeret mindenkit. Nem tudom, hogy ez mennyire felszínes dolog, vagy mennyire valós, de ez idővel kiderül. Szerintem a többieknek kellemetlen lehetett, hogy úgy érkeztem meg, hogy nem hoztam pontot. Remélem, ez azért nem lesz negatív hatással a megítélésemre, a fogadtatásra. Idővel fog kiderülni, hogy milyen szerepet is töltök majd be a csapaton belül és ki-hogyan viszonyul majd hozzám."

BOGI

"Nagyon izgatott voltam, nagyon vicces a helyzet, mert én még decemberben, amikor nem is tudtam, hogy mikor kerülhetek be a játékba vagy bekerülök-e, ezt a napot írtam be nagy betűkkel a naptárba, amikor megérkeztem. A játék is nagyon feltöltött, bár az esti vizes pálya nem a kedvencem és nem is ment annyira jól, de türelmes vagyok magammal. Tudom, hogy ez egyre jobb lesz."

Bogi tv2

"Úgy gondolom, hogy ehhez az évadhoz mindenki teljesen máshogy áll. Most már én is tudom, hogy anno mik voltak a hibáim, min kell kicsit változtatnom. Már bennem van az is, hogy nem kell stresszelni egy elbukott nap miatt. Mentalitásbeli eltérés van. Az első este amikor megérkeztünk, azt láttam, együtt tudtunk dolgozni. Nem tudom, hogy ez a lendület meddig tart, illetve hogy milyen hatással leszünk Aduval a csapatra, a kialakult viszonyokra, csoportdinamikára."

"Nagyon érdekes, hogy hatalmas örömmel üdvözöltek a többiek, ami számomra nagyon jó meglepetés volt. Extra löketet adott ez, nem gondoltam volna, hogy ennyire pozitív hatással lesz rám ez."