Kulcsár Edina új párja egy 25 milliós hitelt is hagyott a családjára

G.w.M
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina új párja, a rapper G.w.M. több éves sikeres előadói karriert tudhat maga mögött. Tavaly foglalkozott azzal a sajtó, hogy 50 millió forintért vett lakást a kislányának. Mostanra kiderült, hogy jelentős hitel is a történet része.
Vágólapra másolva!

A Blikk olvasója szúrta ki, hogy a lakás nem a rapper kislánya, hanem a volt felesége nevén van, de még hitel is terheli; mindezt az internetes adatbázisból lekérhető tulajdoni lap másolata igazolja. Az ingatlant valamivel több mint 25 millió forint hitel terheli.

„Tényleg együtt vásárolták a lakást, de azért az sem teljesen igaz, hogy csak a kislányának vette Márk . Nem volt annyi pénzük, hogy egyből kifizessék, ezért hitelt kellett rá felvenni. Hogy azt ki fizeti, nem tudom, főleg most, hogy Márk elköltözött otthonról"– mondta a rapper egyik ismerőse.

G.w.M Forrás: G.w.M

A Blikk megkereste G.w.M.-et, hogy mi a helyzet a lakással, ő pedig nem cáfolta az információkat.

"Van egy közmondás : „Minden ember a saját szintjén nyomorog!" De egyet mindenki biztosra vehet! Ahogyan eddig is, úgy ezután is a tőlem telhető maximális támogatást fogom nyújtani a családomnak. Normális, általános normák alapján felépített életet élek. Sőt, még hitelem is van, ahogyan sokan másoknak is, hiszen nem Hollywoodban vagyok rapsztár. Rengeteget dolgozom, 0-24-ben, mint producer, mint előadó, mint egy produkciós kiadó tulajdonosa és mint üzletember. Kérek mindenkit, tartsa tiszteletben a családomat, hagyja békén őket, minket és a mi dolgainkat, hogy egy még kiegyensúlyozottabb és még jobb viszony kialakításán tudjunk dolgozni!" - mondta G.w.M..