Meggyes Dávidot az elmúlt hetekben a Dancing With The Stars táncosnőjével, Stana Alexandrával hozták össze, de eddig egyikük sem mondta ki, hogy valóban együtt vannak.

 A táncosnő a Mokkában elárulta, hogy tényleg több van köztük barátságnál. Először egy boltmegnyitó ünnepségen találkoztak augusztusban, ahol csak keveset beszéltek egymással, majd az év vége felé véletlenül futottak össze egy plázában, ahol Dávid meghívta egy kávéra.

Nagyon jól éreztem magam a társaságában akkor, mert nyilván az én gondolataim még azért a válás körül forogtak.Voltak negatív érzéseim. Nem voltam annyira kicsattanó kedvemben, viszont a beszélgetés során azt éreztem, hogy nagyon-nagyon kikapcsolódtam, elengedtem mindent. Egy nagyon laza baráti beszélgetés volt, ami engem feltöltött" - mondta Stana Alexandra, hogy indult a barátság, amiből szerelem lett.

"Azt gondolom, hogy talán kicsit mi ellentétek vagyunk. Én a művészlelkemmel, ezekkel az impulzív viselkedési formákkal, a magasságokkal, a mélységekkel.Tudom magamról, hogy egy nehezen kezelhető természet vagyok. Ő viszont pont az ellentétem, egy polgári munkát végző valaki, aki ráadásul a reál dolgok körül forog.Abszolút két lábbal a földön álló valaki, és szerintem ez nekem adott egyfajta nyugalmat és biztonságot, hogy itt most megértésre talál az én kis világom egy stabil valaki mellett" - mesélte.