"Régen együtt sz***atok, most meg egymásra" - durván támadják Kulcsár Edinát a Csutival közös vécés képe miatt

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Néhány évvel ezelőtt még akkora volt a szerelem Kulcsár Edina és Csuti között, hogy a vécén is összebújtak, erről pedig közös képet is tettek fel az oldalukra. A kommentelők akkor is kíméletlenül kritizálták a fotót, most pedig várják, hogy G.w.M-mel is megismételje ezt a pillanatot.
Vágólapra másolva!

Napok óta Kulcsár Edina és Csuti válásáról szólnak a hírek, főleg azért, mert a modell csupán néhány napot várt a válásának bejelentése után, és közölte, már rá is talált a szerelem, egy párt alkotnak G.w.M-mel.

Ezzel pedig az is világossá vált, hogy a pár számára nincs visszaút, a válásuk végleges, pedig egykor akkora volt köztük a szerelem, hogy még a vécére is követték egymást. A pillanatról akkor még közös fotó is született, amit a rajongók most ismét megtaláltak, és folyamatosan kommentelnek, pedig már akkor sem aratott osztatlan sikert.

Forrás: Kulcsár Edina/Facebook

A követők azonban várják, hogy a képet Edina G.w.M-mel is újraalkossa: "G.w.M-mel is lesz ilyen fotó?" - tette fel a kérdést egy hozzászóló, "Gwm-mel is várjuk a sz**ós képet" - írta egy másik. "Régen együtt sz***atok, most meg egymásra" - vetette oda egy harmadik követő, de rengeteg, a fentiekhez hasonló komment született - vette észre a Life.