Máig nem csillapodnak a kedélyek Kulcsár Edina és G.w.M, azaz Varga Márk románca kapcsán, ráadásul egyre több érdekesség derül ki.

A rapper és a modell kapcsolata derült égből villámcsapásként érte a rajongókat, sőt, az érintett felek exeit is. A sors fintora, hogy Edina férje, a mit sem sejtő Szabó András Csuti és a zenész volt párja, Melanie már ismerték egymást korábbról. Edina és Melanie ismeretsége közel tíz évre nyúlik vissza, ugyanis 2014-ben már találkoztak. "Volt egy smink- és divatesemény, amelyen szervezőként ott voltam. Edina meghívott vendég volt, és igen, ott találkoztunk. Aztán gratuláltam neki, amikor nem sokkal később második helyezést ért el a Miss World versenyen.  Azóta viszont nem találkoztunk" - mondta a Blikknek Melanie.

Forrás: Nagy Melanie

Arról is kérdezték, hogyan dolgozta fel a szakítást, valamint, hogy mit gondol exe és annak új kedvese közös zenei karrierjéről. "Ennél jobb időzítést nem is találhattak volna, de ennyi... Édesanyaként a gyermekeimmel foglalkozom, számomra ők a legfontosabbak." 

Melanie méltósággal viseli a szakítást, zenész körökből pedig úgy tudni, nem is gyanakodott, hogy gyermekei édesapja és Edina között bármi kibontakozóban lenne. "Tudta, hogy együtt dolgoznak, örült is neki. Márk szeretett volna betörni a média világába, tévében akart szerepelni, és abban bízott, Edináék tudnak neki ebben segíteni" - mondta G.w.M egyik ismerőse. Melanie nem gondolta, hogy a munkán kívül bármi másról szó lehetne kettejük között. 

Edinát szorgalmas nőnek tartotta, aki házas és két gyermeke van, tisztességes családanya, dolgozó nő. Ezért is érte hidegzuhanyként, amikor az internetről tudta meg, hogy a közös munka során szerelem szövődött kettejük között. 

A sors fintora, hogy Melanie is dédelgetett énekesi karriert: 2008-ban a Megasztár negyedik szériájában indult, ahol végül a középdöntőben esett ki. Az akkor még 18 éves lányt igazi tehetségnek tartották, ám ő végül úgy döntött, diplomata karrierjére és egyetemi tanulmányaira koncentrál. Nem sokkal később ismerte meg G.w.M-et, akivel – bár mára hazánk egyik legfelkapottabb zenei producere – soha nem készült közös számuk.

Szinte senki sem tudta, hogy Melanie énekel, és hogy tehetséges. Márk nem büszkélkedett ezzel, és furcsa, hogy soha nem írt neki dalt vagy nem született duett.  Érdekes, hogy míg korábban azt gondolta, nem szeretné, ha a párja szerepelne, színpadon állna, most pont egy olyan lányt választott, aki zenei babérokra tör" - mondta az ismerős.