G.w.M rappert Kulcsár Edinának köszönhetően ismerte meg az ország nagy része, és a követőinek száma is szépen gyarapszik, mióta kiderült, hogy a szépségkirálynővel egy ideje egy párt alkotnak. A zenész most kikelt magából, és hosszasan magyarázza, mivel foglalkozik.

"Ne keverje senki a szezont a fazonnal, drágáim! Attól függetlenül, hogy a magánéleti dolgaimon lovagol az ország (amiben elég kevés az igazság, vagy éppen teljesen másképp van tálalva) ilyen koholmány dolgokat nem tudtok terjeszteni a karrieremet illetően. Szembe jött velem egy cikk, miszerint én próbálom meglovagolni a sikert, mert ki adok egy új zenét, (amit elég sűrűn teszek) abban bízva, hogy olyan felkapott lesz, mint a magánéletem" - kezdte a bejegyzést a közösségi oldalán.

A képre kattintva galéria nyílik!Forrás: instagram

"Nem egy produkció nélküli celebről beszéltek vagy írtok. 300 milliós nézettséggel bíró szóló GWMMUSIC kiadványom van, közreműködésben pedig másik 100-150 milliós, és évek óta az egyik legnépszerűbb előadó vagyok kis országunkban. A zeneiparban számtalan általam készített produkció felkapott listákat ural hetekig általában rengeteg platformon, ja, és egy évben 2-300 koncertem van sok-sok éve" - magyarázza.