Pánikrohamot kapott a pályán az Exatlon versenyzője - videó

Szabó-Thomka Hanna
Vágólapra másolva!
Szabó-Thomka Hanna mindenkit megijesztett, mikor a Végjáték második fordulójában sírva futott el a versenye közben. Később kiderült, pánikrohama volt.
Vágólapra másolva!

A Kihívók versenyzője, Szabó-Thomka Hanna a futama alatt kapott pánikrohamot, mikor a víz alá merülve ki kellett akasztania egy labdát. A testnevelőtanár sokkos állapotba került, és sírva futott le a pályáról, miközben azt kiabálta, hogy haza akar menni.

Hanna később elmondta, mindig is volt problémája a mély vízzel, és mivel a játék közben nem látott semmit a medencében, és a levegője is elfogyott, pánikba esett.

A versenyek után azonban Monoki Lehel nem hagyta annyiban a dolgot, és részletesen is kifaggatta a Kihívót, akitől meglepő választ kapott.

"Évek óta félek a víztől, amit otthon kellett volna megoldanom, de én nem influenszer-életből jöttem ide, hanem dolgoztam, és nem volt időm elmenni az uszodába. Itt most beleestem abba a medencébe, amiben félek, nem tudok víz alatt lenni.

Nem megyek ilyen szituációkba magamtól, felnőtt ember vagyok, nekem erre nincs szükségem, hogy próbálgassam magamat. De az Exatlonban muszáj lesz ezt legyőznöm, úgyhogy ha megyünk vissza a villába, majd beleugrok sokszor a medencébe" – jelentette ki Hanna, akinek megnyilvánulását kikerekedett szemekkel fogadták a többiek, és úgy tűnik, a nézők is. Legalábbis a kommentekből ez derül ki.

Halász Vivi megvédte Hannát

Az Exatlon tavalyi versenyzője bár most nincs Dominikán, otthonról követi az eseményeket. Jól ismeri a pályát, amin csütörtökön versenyeztek a többiek, így Hanna mellett is kiállt.

lletve elsőre kiakasztani se olyan könnyű! Hanna ezelőtt még nem volt ezen a pályán és valószínű, a vízben pánikrohamot kapott, ami nem segített az amúgy is oxigénhiányos szervezetén! Kedves nézők, legyetek egy kicsit megértőbbek!" - írja a Ripost.