Tápai Szabina a napokban Palik László Három Igazság című műsorának vendége volt, ahol röviden a kapcsolatáról is mesélt.

"A mi házasságunk egy óriási hullámvasút" - mondta szűkszavúan a műsorban, ahol azt is elárulta, hogy Kucsera Gáborral tudatosan vonultak vissza a nyilvánosságtól, úgy érzi ugyanis, hogy a szereplés nem feltétlenül tett jót a házasságuknak.

"Nem véletlen nem vállalunk tévés szereplést. Őt azt gondolom, hogy egyáltalán nem érdekli az egész. Régen sem érdekelte, az Édes élet is az én döntésem volt. Ott voltunk mindenhol, ott még nagyon én próbáltam irányítani a dolgokat, ráadásul neki volt elég elég nagy mélypont az életében. Én úgy éreztem, hogy ezzel őt ki lehet billenteni abból, amiben van. Jó bulinak tűnt" - árulta el.

Megadott szituk voltak a showban, én ott bepörögtem, ő meg ott volt a kis maga nyugalmában. És ezt ő rosszul vette, megélte emberileg, ami a show része volt. Ez nem feltétlenül tett jót például a kapcsolatunknak. Talán ezért is tudatos az, hogy kicsit visszavonultunk. Nem gondoljuk, hogy mindent mindenkivel meg kell osztani" - mondta.

Tápai Szabina bár imádta a szereplést, ma már más a fontossági sorrend az életében, a legszívesebben a gyerekeivel tölti az idejét.