Annyira berúgott a szakítása után a színész, hogy letartóztatták

Audio Up Holiday Gala GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Vertical
LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 08: Garrett Hedlund attends the Inaugural Audio Up Christmas Gala brought to you by Fire & Flower Cannabis, Grover and SickKids. on December 08, 2021 in Los Angeles, California. Tibrina Hobson/Getty Images for Audio Up/AFP (Photo by Tibrina Hobson / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Garrett Hedlund amerikai színészt, Emma Roberts volt párját letartóztatták nyilvános részegség miatt.
Vágólapra másolva!

Letartóztatták az Úton filmváltozatának főszereplőjét, Garrett Hedlundot Tennesseeben: nyilvános részegség miatt töltött némi időt egy Franklin megyei fogdában, ahonnan aztán 2100 dolláros óvadék fejében engedték ki.

Garrett Hedlund Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Tibrina Hobson

Egyelőre nem tudni, hogy Hedlund pontosan mivel hívta fel magára a rendőrök figyelmét, a csúnya berúgásnak azonban talán ahhoz is lehetett köze, hogy nemrég szakítottak Julia Roberts unokahúgával, a színésznőként szintén ismert Emma Robertsszel.

Emma Robertsszel ezzel a fotóval jelentették be, hogy gyerekük születik Forrás: Instagram/Emma Roberts

A sztárpár 2019-ben jött össze, és 2020 végén már meg is született az első gyerekük, aki így még alig múlt egyéves. A People magazinnak nyilatkozott egy ismerősük, aki szerint a szakításuk nem ment simán, a szülői feladataikat azonban mindketten komolyan veszik.