Hatósági eljárás alá került az ingatlan.

Mint kiderült, Erdélyi Mónika érdi otthona árverés alatt van, 49,5 millió forintos kikiáltási áron - tudta meg a Blikk. A lap értesülései szerint a tévés viharos válását követő vagyonmegosztási per miatt került újra eladósorba a Pest megyei ingatlan, ám eddig – ahogy a korábbi években – nem sikerült vevőt találni rá.

tv2

"Érdeklődtem a meghirdetett házzal kapcsolatban, amire emlékeztem a korábbi híradásokból, tudtam, hogy Erdélyi Mónikáé. Azt az információt kaptam, hogy már korábban született egy bírósági döntés a vagyonmegosztás miatt, ám az ingatlant a tavaszig érvényben lévő moratórium miatt nem tudták elárverezni. A ház kikiáltási ára 49,5 millió, licitet pedig ötszázezer forintonként lehet tenni, így nem tudni, mi lesz a vége. Sajnos, belülről nem tudtam megnézni az ingatlant, mert a tulajdonos nem enged be senkit, így csak kívülről lehet megtekinteni" - mondta egy érdeklődő.

A ház csendes környéken található, 180 négyzetméter alapterületű, és gyönyörű kertje van. Hosszú évek munkájával csinosítgatta a tévés. Az árverezés mögött válása áll, mivel a közös vagyonról nem tudtak megegyezni. A bíróság döntött az ügyben végül. A lap úgy tudja, volt férje a ház értékének a felére plusz további készpénzre tart igényt, hiszen indoklása szerint albérletet kellett fizetnie, mivel ő költözött el az egykori közös otthonból.

A műsorvezető állítólag korábban 67 millió forintért árulta az ingatlant, hogy az exét kifizethesse, ám a vevők nem tolongtak, így 2014-ben kényszerárverezésre került sor. A lap úgy tudja, fellebbezett a döntés ellen, ezért húzódott mostanáig az ügy, ám az eljárás vége újra árverés lett.