Titokban készített szexvideókat a vendégeiről a Playboy alapítója

Horizontal
Playboy magazine founder Hugh Hefner with girlfriends Holly Madison (L) Bridget Marquardt (2ndR) and Kendra Wilkinson (R) pose during a photocall prior to celebrate his 80th birthday at the Barcelona's Batllo House of the Catalan architect Antoni Gaudi, 30 May 2006. AFP PHOTO/CESAR RANGEL (Photo by CESAR RANGEL / AFP)
Vágólapra másolva!
Új dokumentumsorozat indul Hugh Hefnerről, illetve a Playboyról, amiből az is kiderül, hogy a magazin alapítója a beleegyezésük nélkül is filmezte a Playboy-villa vendégeit.
Vágólapra másolva!

Január 24-én debütál az A&E új dokumentumsorozata, a Secrets of Playboy, amelyben a legendás Playboy-villa sötét titkairól, valamint a Playboyt alapító Hugh Hefnerről sztoriznak az ismerősei.

Hefner egyik barátnője, Sondra Theodore itt mesél például arról, hogy a szexmániás laptulajdonos a tudtuk nélkül is készített szexvideókat a villa vendégeiről. Maga Theodore sokkot kapott, amikor először meglátta magát egy képernyőn a hálószobában, de szerinte máskor is előfordult, hogy a meghívott playmate-ek tiltakoztak a kamera láttán – Hefner pedig úgy tett olyankor, mintha leállítaná a felvételt, de a film valójában forgott tovább.

Hugh Hefner pár playmate-tel Forrás: AFP/Cesar Rangel

A sorozatban Hefner régi inasa is arról számol be, hogy az üzletember a nála megforduló sztárokról, színészekről, sportolókról is készített titkos szexvideókat, amelyekkel később zsarolni is tudta (volna) őket.