Miután felgyújtotta férje ruháit, Horváth Gréta nem várt tovább, beadta a válókeresetet

Horváth Gréta és Meggyes Dávid
Vágólapra másolva!
Horváth Gréta hivatalosan is szeretne minél előbb véget vetni a Meggyes Dáviddal való házasságának, a Blikk szerint már beadta a válókeresetet.
Vágólapra másolva!

A Blikk úgy tudja, hogy Horváth Gréta már hivatalosan is elindította a válási folyamatot, Meggyes Dávid pedig már az összes holmiját elvitte a régi közös otthonukból – miközben Gréta is eltüntetett mindent, ami az őt megcsaló férjére emlékeztette. Korábban még a ruháit is felgyújtotta.

Meggyes Dávid és Horváth Gréta még együtt Forrás: Horváth Gréta/Instagram

"Gréta, érthető módon, először padlóra került, napokig nem tudott napirendre térni afelett, hogy egyik pillanatról a másikra dőlt össze az az élet, amelyet több mint négy éve épített fel Dáviddal. Aztán egyszer csak megrázta magát, majd úgy döntött, a kezébe veszi a sorsát, mostantól magára és a kisfiára koncentrál. Szeretne új életet kezdeni, amelynek első és legfontosabb lépése, hogy jogilag is megszabaduljon a férjétől. Hamar elkezdett egyeztetni egy ügyvéddel, majd a napokban úgy döntött, elindítja a válást, hiszen számára már nincs visszaút" – mesélte Gréta egy régi ismerőse.