Kitálalt a színésznő, a klip forgása közben erőszakolta meg a sátánista rockzenész

Special Screening Of "Across The Universe" - After Party EOS1DMkII N-0000401534
NEW YORK - SEPTEMBER 13: (Exclusive Access) Actress Evan Rachel Wood and musician Marilyn Manson arrive for the after party for a special screening of "Across The Universe" at Bette on September 13, 2007 in New York City. (Photo by Scott Wintrow/Getty Images)
Vágólapra másolva!
A Westworld sztárja, Evan Rachel Wood egy új dokumentumfilmben részletesen elmesélte, hogy miként használta ki szexuálisan egykori párja, Marilyn Manson – remélve, hogy a történetével segíthet a sorstársainak feldolgozni a velük történteket.
Vágólapra másolva!

Egy, a napokban debütáló dokumentumfilm, a Phoenix Rising keretében vallott a Westworld című sikersorozat főszereplője, Evan Rachel Wood a vele történtekről és rossz tapasztalatairól.

Még 19 éves korában alkottak egy párt Brian Warnerrel – művésznevén Marilyn Mansonnal, – aki egy 2007-es videoklip-forgatáson alázta meg először a nála majdnem 20 évvel fiatalabb színésznőt. Wood elmondása szerint 5 évig alkottak egy párt a zenésszel, amikor ő még fiatal volt és befolyásolható. A férfi ezt jól tudta, és visszaélt párja naivitásával, aki akkoriban teljesen a férfi hatása alatt állt.

– írta a színésznő egy Instagram-posztban.

Wood számára a legmegrázóbb eset a zenész klipjének forgatásakor történt, ahol semmi sem úgy történt, ahogy azt előre megbeszélték. A Heart-Shaped Glasses című dalhoz készült videóban egy szexjelenet felvételére készültek, mely egyáltalán nem a megbeszéltek szerint alakult.

idézi a People magazin a Wood által megfogalmazott gondolatokat.

A színésznő emlékei szerint, hatalmas káosz uralkodott a teljes forgatási idő alatt. Ő látta a stábon is a döbbenetet, hogy lefagytak és nem tudták, hogyan kezeljék ezt az abszurd, kínos helyzetet.

– vallotta be a színésznő, aki hozzátette, hogy utána undorítónak érezte magát éveken keresztül, és azt gondolta, hogy valami szégyenleteset tett. Azért most beszél a történtekről, mert nagyon hosszú időre volt szüksége ahhoz, hogy feldolgozza és megértse mi is történt akkor valójában. Manson és képviselője egyelőre nem reagált Wood állításaira, de a korábbi hasonló vádakat következetesen tagadták.

Evan Rachel Wood és Marilyn Manson 2007-ben Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Scott Wintrow