Kovács Kati nagy örömet szerzett a Duna TV nézőinek

Kovács Kati, A Dal 2014, Légy képben
Vágólapra másolva!
Különleges vendég, Kovács Kati adott át egy üzenetet a megújult Önök kérték első adásában. A műsorban, amely több mint 50 éve teljesíti a nézők legváltozatosabb kívánságait, évtizedek óta rengeteg kérés, üzenet kapcsolódik Kovács Kati dalaihoz. Az adás készítői ezért úgy gondolták, hogy a nemzet televíziójának 2022-es megújulásához kapcsolódóan friss arculattal immár minden hétköznap 15:25-től jelentkező Önök kérték első epizódjában a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas énekesnőt látják vendégül.
Vágólapra másolva!

Minden idők egyik legsikeresebb és legsokoldalúbb előadóművésze Kovács Kati, így nem meglepő, hogy évtizedek óta sokan választják dalait az Önök kértékben. Természetesen az új időpontban jelentkező műsor kívánságai között is szerepelt egy-egy előadása, klipje, sőt Bényi Ildikó vendégeként még mesélt is ezekhez kapcsolódó történeteket.

Kovács Kati Forrás: MTVA

Beavatta a nézőket abba, hogy nagyrészt Koós Jánosnak köszönhetően tanulta meg a színpadi mozgás fortélyait, hiszen a kiváló előadóművész noszogatta, hogy ne álljon egyhelyben.

Mindenki által ismert, édesanyjához szóló daláról is mesélt az Önök kérték stúdiójában, amelyet nem sikerült elsőre, sőt másodikra sem felénekelnie.

– mesélte erről az örökzöldről, amelyet a mai napig, minden fellépésén elénekel Kovács Kati, aki a műsorban az egyik kéréshez kapcsolódó üzenetet maga adta át egy szál virág kíséretében.