Ezzel a nővel csalhatta meg Vilmos herceg a feleségét - fotók

40 éves Katalin hercegné galéria
Prince William and Catherine, Duchess of Cambridge show their new-born baby boy to the world's media, standing on the steps outside the Lindo Wing of St Mary's Hospital in London on July 23, 2013. The baby was born on Monday afternoon weighing eight pounds six ounces (3.8 kilogrammes). The baby, titled His Royal Highness, Prince (name) of Cambridge, is directly in line to inherit the throne after Charles, Queen Elizabeth II's eldest son and heir, and his eldest son William. AFP PHOTO / BEN STANSALL (Photo by BEN STANSALL / AFP)
Vágólapra másolva!
Vilmos herceg a feleségét, Kate Middletont egy Rose Hanbury nevű nővel csalta meg - ment körbe a pletyka korábban. Most újra téma az esetleges románc. 
Vágólapra másolva!

Vilmos herceg a feleségét, Kate Middletont egy Rose Hanbury nevű nővel csalta meg - írták a brit lapok, amelyek ellen a herceg jogi lépéseket tett. A bulvárlapok szerint 2019-ben kezdődhetett köztük valamiféle kapcsolat, épp akkor, amikor Middleton terhes volt a harmadik gyerekkel.

Most újra téma az esetleges affér a thenews.com szerint, egy Alex Tiffin nevű újságírónak köszönhetően. "A londoni legfelsőbb bíróság végzései érvénytelenek Skóciában, ahol én élek, és semmilyen jogi nyomás nem fogja eltörölni azt a tényt, hogy Vilmos hercegnek viszonya volt Rose Hanburyvel" - írta, és azt is állította, hogy erre bizonyítékok vannak. Alább a képek, a nőt a hercegné is ismeri.