Meglepő dolgokat árult el magáról Köllő Babett

Hal a tortán, Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Köllő Babett a Mokkában mesélt magánéletének azon részéről, melyről eddig nem igazán beszélt nyilvánosság előtt. Kiderült, hogy édesanyja és öccse, már több, mint 12 éve Amerikában, egész pontosan Los Angelesben élnek.
Vágólapra másolva!

Ennek ellenére nagyon élő a kapcsolatuk – az okoseszközöknek hála – napi szinten beszélnek édesanyjával telefonon. Sajnos személyes találkozásra ennél sokkal ritkábban, évente egyszeri alkalommal nyílik lehetőségük, akkor viszont két-három hetet is együtt tölt a család. Babett kislánya, a 12 éves Milla, már teljesen hozzászokott ehhez a rutinhoz, ő is nagyon sűrűn beszél a mamájával videóhívásban.

Babett elmondása szerint a véletlen szerencsén múlott, hogy a család sorsa így alakult, ugyanis anyukája zöldkártya lottón nyerte az állampolgárságot, melyhez csak regisztrálni kellett és sorsolták a szerencsés nyerteseket. Nem csak Babett családja, hanem több barátjuk és ismerősük így költözött el, hogy regisztrált a zöldkártya lottóra. Édesanyja nagyon minimális angoltudással, két bőrönddel költözött ki, Babett akkor középiskolás öccsével, hogy szerencsét próbáljanak.

Az akkor már 32 éves műsorvezetőnek saját élete volt, egyébként sem szeretett volna kinn élni,

mivel szereti Magyarországot. Nemrég viszont családegyesítés jogcímén ő is igényelt zöldkártyát, hátha egyszer Milla úgy döntene, hogy szeretne kiköltözni vagy ott továbbtanulni.