A színész megpofozta a fiát, amiért a volt feleége feljelentette. Most hosszabban mesélt arról, hogyan élte meg az elmúlt hónapokat, és miből próbál megélni. 

Molnár Gusztáv és felesége volt a Life TV reggeli műsorának a vendége: tavaly a színészt gyermekbántalmazásért feljelentették, volt párja azt mondja, mindet tud bizonyítani. Fazekas Vivien szerint nem léptek túl az ügyön. "Tavaly augusztusban kaptuk meg az első sokkot. Hallgatunk is rettenetesen sokáig. Guszti akkor kiállt a nyilvánosság elé, bocsánatot kérni: ha nem tudott másképp a fiától bocsánatot kérni, megtette a nyilvánosságon át. Én ki akartam maradni egyből, én csak normális kommunikációt kértem az anyukától. Rajtam, Gusztin és a kisfiún kívül senki nem tudja, mi történt abban az autóban, én vezettem. Szeretnénk normálisan kommunikálni erről, de nem tudom, mi lesz a vége" - sóhajtozott.

Molnár Gusztáv és feleségeFacebook

Molnár Gusztáv fél éve nem látta a fiát. "Tök jó dolog volt színésznek lenni színházban. A sorozatozás meghozta az ismertséget, után elkezdtek írni rólunk a lapok, augusztus 15-én viszont lesokkolódtam, amikor megjelent az első ilyen cikk. Pedig volt feleségemmel nagyon rugalmasan elvoltunk, az első kilenc hónapban... El lehet követni hibákat... Én egy dolgot kérdeztem tőle: ez az egész, hogyan szolgálja a gyerek érdekét? Bármi is az igazság, én a fiamat sajnálom ebben, ő semmiképp nem jön ki jól ebből. Elcsattant egy pofon, nagyon sajnálom, de a piához semmi köze nem volt... Kilenc év alatt volt még egy pofon. A fiam elbújt egy parkban, azt hittem, elrabolták, elkezdtem zokogni. Egy bokorban guggolt, rajtam röhögött, kapott egy pofont, de aztán bocsánatot kértem. Emberek vagyunk, hibázunk" - mondta.

Molnár szerint a volt felesége teljesen elzárkózott tőle, mediátorhoz sem akar menni, a gyereket pedig telefonon sem tudja elérni. Egy pszichológiai szakvéleményről is beszélt, amely szerint a gyerek mindkét szülőt szereti, és a színész szerint az anyjától is kapott már pofont. "Rettenetesen hiányzik. Amikor pocakban volt Benedek, már akkor könyvet olvastam neki" - mondta. Mint megjegyezte, csalódott ebben a világban, mert a színházak, és a volt csatornája sem akarta többet alkalmazni, még mielőtt ő  megszólalhatott volna. Most kerti bútorok kereskedelmével foglalkozik, de lesz egy féléves filmforgatása is.