Puskás-Dallos Bogi: Ha én megijedek, az egy nagyon jó jel

Puskás-Dallos Bogi
Vágólapra másolva!
Puskás-Dallos Bogi felbukkanására senki sem számított, így valószínűleg az is felkapta a fejét a hírre, aki egyébként nem követi nyomon a műsort. Az énekesnő először megijedt a felkéréstől, de imádja a műsort és nagyon örül, hogy tagja lehet az új csapatnak.
Vágólapra másolva!

Láthattunk már nagyon sok helyzetben téged, zsűritagként, versenyzőként is. Ez mitől lesz neked különlegesebb, mint a többi?

- Szerintem önmagában az különlegessé teszi, hogy a nézők nem Dallos Bogiként látnak majd a színpadon, hanem külföldi és magyar sztárok bőrébe bújva. Amikor felhívtak ezzel a lehetőséggel és mondták, hogy a Sztárban sztárról lenne szó – én egyébként gyermekkoromban is nagy rajongója voltam a műsornak – először egy kicsit megijedtem a feladattól. És azt gondoltam, hogy

mert akkor ez egy kihívás számomra, amiben én fejlődni tudok, hogy ha elvállalom. Amikor megtudtam, hogy kik lesznek a versenytársaim, akkor szintén nagyon örültem neki, mert nagyon sokan vannak a versenyzők között, akiket már korábban is ismertem és úgy érzem, hogy ez egy olyan csapat, akikkel én is együtt szeretnék fejlődni és tőlük is, akár ellesni dolgokat és tanulni.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Mi volt a férje első reakciója a hír hallatán?

- Ő nagyon támogató típus, neki az volt az első reakciója, hogy szerelmem, ezt neked találták ki, ebben meg tudod mutatni ezt az őrült, humoros arcodat, amit eddig kevésbé láthattak a nézők. Általában én egy visszafogottabb személyiség vagyok, de ha az a feladat, hogy őrült legyek, és az adott karakter megkívánja azt, akkor teljes erőbedobással csinálok meg bármit.

Otthon készültél már valahogy a műsorra?

- Amikor megkerestek, az volt az első reakcióm, hogy akkor én elkezdek hangjegyzeteket készíteni és kipróbálom, hogy mennyire tudok néhány előadót leutánozni. Ezeket rögzítettem is, hogy vissza tudjam hallgatni, hogy egyébként van-e értelme annak, hogy induljak a műsorban. Úgyhogy én inkább a hangutánzásra fektettem nagyobb hangsúlyt, mert azt gondolom, hogy ha a hang megvan, akkor onnantól kezdve a mozdulatok már könnyebben jönnek, jobban bele tud helyezkedni az ember.

vagy azokat, akik egyébként nagyon távol állnak tőlem, mert szerintem abban lehet igazán izgalmasat mutatni, hogy ha nagyon váratlan feladatot kap az ember.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Tehát nincs olyan feladat, amitől tartanál?

- Szerintem a Sztárban sztár egy olyan műsor, amit akkor van értelme elvállalni, hogy ha azt mondod, hogy „all in", tehát, hogy bármi jöhet. A legjobb tudásom szerint, magamat odatéve megpróbálom megoldani. Azért egy Missy Eliotnak, vagy Petinek nagyon tudnék örülni.

Elég feszes tempóban kell majd, hétről-hétre készülni. Van-e bármi, ami aggaszt, hogy háttérbe fog szorulni emiatt.

- Igazából egy nagylemezen dolgozunk most párhuzamosan a Sztárban sztárral, de most úgy gondolom, hogy ez összeegyeztethető lesz. A fő projekt számomra jelenleg a műsor, amire koncentrálok. De természetesen emellett, azért biztosan lesznek olyan szabadnapok, amikor el tudok menni a férjemmel, a kiskutyámmal kirándulni, kicsit kiszellőztetni a fejem. Ez nagyon kell majd és próbálok is rá figyelni.

hogy meg lehessen oldani, mert túlvállalni sem szeretném magam, ez számomra nagyon fontos. Remélem, hogy vasárnaponként minél tovább lesz lehetőségem majd különböző előadók bőrébe bújni, úgyhogy most ez a prioritás, mert szeretném a legjobb formámat hozni.