Igen ám, csakhogy akkoriban Frenreisz Károly párja volt Cini. „Menyasszonya voltam, és szerelmes is belé. Már hosszú ideje csak leveleztünk, és amikor egyszer ő az NSZK-ban zenélt, néhány napra találkoztunk. Viszont talán most először jött elő bennem egy kis tudatos üzleti érzék, amikor arra gondoltam, bármi fog történni, most igent mondok. A fotókat leközöltetjük az újságokkal, a hírrel együtt, én pedig őszintén megírom Karcsinak, hogy miről van szó. Persze, ha belegondolok, hogy fordított helyzetben biztos balhét csináltam volna, és otthagytam volna a másikat. Karcsi jó fej volt, megértette, de még mindig ott volt a kérdés, hogy most mi lesz?"

Zalatnay Sarolta a 60-es évek végénSzalay Zoltán, Fortepan

Zalatnay a könyvében nem tagadta, hogy a karriere miatt akart hozzámenni a Bee Gees-taghoz. „Majd elválok, és mint Mrs. Gibb vagy Sarolta Gibb már jobban hangzó nevem lesz a pop-világpiacon. Válási ajándékként minden évben egy dalt kérek tőlük, amit fel is vesznek velem lemezre" - tervezgette.

Végül csak sikerült felizgatnia a férfit: „Maurice is érdekelt kicsit. Kezdtem megszeretni. Sikerült rávennem a közös éjszakázásra, amit nem neveznék fenomenálisnak, de neki nagyon tetszett. Közös nagy ágyban aludtunk, pedig ő csak egyedül tudott korábban aludni. Érdekelt az is, hogy mindkét nemet kedveli-e... Sosem tudtam tökéletes bizonyítékot szerezni arra, hogy vonzódik-e a fiúkhoz is. Nagyon izgató egy ilyen bizonytalanság, bár az akkori eszemmel inkább kettősséget okozott bennem, egyrészt undorítónak tartottam, másrészt kíváncsivá tett."

A Bee Gees 1972-benForrás: Origo

Zalatnay ekkoriban egy magán zene- és tánciskolába járt, és ismerős gyerekekre vigyázott, lakásért és kosztért, hogy az angol nyelvet gyakorolja. A furcsa kapcsolat folytatódott: „Hol ő aludt nálam, hol én náluk, hol volt értelme, hol nem, de kellemes volt. Rengeteg fotót készítettünk, amiket nagyrészt a legjobb nevű újságok, mint a Daily Express, Daily Mirror, Valentine - ez egy szerelmi sztorikat közlő képeslap -, vagy a zenei tárgyú Melody Maker a New Musical Express, le is közöltek. Már a konkrét házassági tervekről is írtak."

Gibb úgy nyilatkozott, hogy amikor meglátta, találkozni akart vele, és olyan vonzónak találta a magyar nőt, hogy feleségül venné. Egy cikkben arról beszélt, hogy nősülős típus, ideális férj és apa. Ugyanabban a lapban Zalatnay arról beszélt, hogy hozzámenne a zenészhez, ámbátor van otthon vőlegénye. Cini szerint Frenreisz Károly egyértelműen nem akarta nejének tudni, ennek ellenére jól megvoltak.

„Karcsi hamarosan Londonba jött, hogy tisztázzuk a dolgokat. Lulu pedig a legkülönbözőbb időpontokban állandóan megjelent, és bár továbbra is együtt járt George Besttel, cukkolta Maurice-t, aki szerintem még őt is szerette" – emlékezett. Volt egy eset, amikor együtt voltak egy étteremben. „A barátjával hazafuvaroztatott, mondván, van még beszélnivalójuk, s megkönnyebbült arccal dobott puszikat utánam. Szomorú voltam, és biztos abban, hogy visszamegy Luluhoz, ha rövid időre is. Tehát a másik lány győzött, én pedig azonnal hívtam az NSZK-t, közöltem Karesszal a helyzetet."

Lapozzon a Playboy-képekért, a sztori folytatódik, a cikknek nincs vége!