Frenreisz nagyon rendes volt Cini emlékei szerint, azt mondta, hogy szereti, és örül a szakításnak. Eztán Zalatnay megpróbálta féltékennyé tenni Bee Gees-tagot, több-kevesebb sikerrel. „Néhány szép kirándulást mégis köszönhetek Maurice-nak. Mégis én léptem ki az egészből, talán sokan nem hiszik el, lehet, hogy ma már meggondolnám, de akkor még csak az érzelmek vezérelték a cselekedeteimet."

Bee Gees koncert közbenForrás: Origo

Később Maurice és Cini továbbra is találkozgattak, előbbi elkezdte taníttatni autót vezetni, így a magyar énekesnő előbb vezetett jobbkormányos kocsit, mint itthonit. „Mozgalmas volt az életem, állandóan énekeltem, hol rádió, hol tévé, vidéken és itthon. Autóvezetést tanultam, sportoltam, gyerekekre vigyáztam, néha bulikra utaztam a Bee Geesszel, sok mindenkit, számos nevezetességet megismertetett velem Maurice, és ezért hálás vagyok neki."

A zenekar 1984-benForrás: Leemage via AFP/©MP/Portfolio/Leemage/Angelo Deligio

És mi lett Luluvel meg Gibbel? Marie McDonald McLaughlin Lawrie, azaz Lulu 1969-ben feleségül ment Maurice Gibbhez, a Bee Gees énekeséhez, akitől 1973-ban vált el. A skót énekesnő, dalszerző, színésznő 73 éves.

Maurice Gibb 2003. január 12-én halt meg egy Miami Beach-i kórházban. Január 9-én szállították be súlyos bélpanaszokkal, halálát a műtét közben kapott infarktus okozta. Halálát követően testvérei, Barry és Robin azt nyilatkozták, hogy többé nem fognak Bee Gees néven színpadra lépni.

Andy Gibb már 1988-ban meghalt, 30 éves volt mindössze, korábban a drogokkal és a depresszóval küzdött. 2003. február 23-án a megmaradt tagok átvették a Grammy-díjat, melyet 2002-ben kaptak az életműért, a Staying Alive-ot pedig beválasztották minden idők 10 legjobb mozifilmzenéje közé. Végül Robin is meghalt rákban 2012. május 20-án. A zenekarból már csak Barry Gibb él.

Lapozzon a Zalatnay Playboy-képekért!