Közös jövőjükről és terveikről is mesélt az egykori szépségkirálynő és G.w.M.

Kulcsár Edina elmondása szerint munkakapcsolatnak indult az egész. Szeptember környékén kereste fel először G.w.M Csutin keresztül egy közös produkció ötletével. Mint mesélték, a barátságuk napról napra mélyült, és számukra is durva felismerés volt, hogy ez több annál.

"Én majdhogynem a pontos dátumot is tudom, amikor elhatároztam, hogy eljövök otthonról. És az bőven ez előtt volt. November elején. Nagyon mélyen voltam, ráadásul depressziós, így a munkáim többségét is lemondtam, de közeledett a karácsony, és a gyerekek, a család, az ünnepek miatt még nem akartam lépni. Napról napra készítettem fel magam, de tisztában voltam vele, hogy a házasságom véget ért" – kezdte Edina a Storynak.

Forrás: instagram.com

Azt sem titkolták, hogy G.w.M már találkozott Edina kislányával, Ninával. A pár továbbá a lapnak azt is elárulta, hogy már a jövőjüket is együtt tervezik, szeretnének egy közös otthont, ahol együtt lehetnek a gyerekekkel. 

„Jó lenne, ha elcsendesülnének a dolgok, és nem bántanának, találgatnának tovább az emberek, mert úgy viselkednek velünk, mintha embert öltünk volna, pedig »csak« szerelmesek vagyunk" - mondták.