Baukó Évának, Oláh Gergőnek, Sáfrány Emesének is megvan a véleménye Kulcsárék válásáról

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
 Kulcsár Edina válása lassan két hete téma: nincs olyan nap, hogy ne derülnének ki újabb és megdöbbentő részletek a szappanoperákat is megszégyenítő történetről.
Vágólapra másolva!

Kulcsárékon kívül Horváth Gréta és férje Meggyes Dávid is beadták a válókeresetet, ahol szintén felmerült a gyanú, hogy harmadik fél áll a háttérben. Nem is kellett sokat várni, hogy beigazolódjon, hogy a férj a nemrég elvált Stana Alexandra táncosnővel melegedett össze. Azóta Berki Mazsi is bevallotta, hogy válságban a házassága és Tápai Szabináékról is felröppentek hasonló pletykák, amit azóta cáfoltak.

A világban is hasonlóak a tapasztalatok, a sort Jason Momoa és Lisa Bonet kezdte, de válik Julia Roberts unokahúga Emma Roberts is, aki tavaly adott életet első gyermekének.

Kétségkívül a legbotrányosabb a volt szépségkirálynő és vállalkozó férje története, melynek hátterében a történtek nem megfelelő kommunikálása állhat. Azóta kaptak is hideget-meleget, Győzike cinikus kommentárja után újra beindultak a celebek.

Oláh Gergő is írt egy vaskos bejegyzést, mint családapa hogyan látja az eseményeket, miért fontos számára, hogy véleményt mondjon a témában. Gergő szerint elsősorban a gyerekekre való tekintettel kellene érzékenyebben kezelni a témát és nem túlmagyarázkodni a sajtóban, mert ez az ő magánéletük.

– írta bejegyzésében. Azt is fejtegette, hogy igaz nem könnyű egy családot összetartani és a házasságot is működtetni, de ezért dolgozni kell. „Egy életen át kell tanulni és harcolni egy házasságért, családért! Nyilván ez egy erős döntés, talán az egyik legerősebb az életben!"

Egyértelműen Kulcsár Edináékra utalva elmondta, hogy a válás körüli felhajtásról mi a véleménye „Számomra gusztustalan, ahogyan a bulvár pofátlanul, mindenbe belemászik és mindenről tudni akar! Az pedig érthetetlen, ahogyan az érintettek (tisztelet a kivételnek) folyamatosan magyarázkodnak, posztokban üzengetnek a bulvárnak, vagy személyeknek...Senkinek semmi köze ahhoz hogy egy pár válik és amin keresztül megy ezáltal a család!" – zárta gondolatait az énekes.

Ahogyan azt korábban megírtuk, Varga Viktor is kifejezte véleményét, igaz ő nem kifejezetten a válástól, hanem Kulcsár Edina énekesnői törekvéseiről beszélt.

Baukó Éva a maga sajátos stílusában, nem kertelve nyilatkozott Edináról, nincs túl jó véleménnyel ő sem. Ő azt írta, hogy aki szerint Edinának jó énekhangva van, csak azért mondja, mert "meg akarja b.szni."

Majd a sort Sáfrány Emese folytatta, aki Oláh Gergőhöz hasonlóan a családról és annak fontosságáról írt egy hosszabb monológot közösségi oldalára, szintén a válás hullám indította el benne, hogy leírja véleményét. Emese is elsősorban a gyerekkérdésre koncentrált, arra is utalva ezzel, hogy ez mekkora felelősség egy kapcsolatban. Tanácsként osztotta meg gondolatait, saját tapasztalatait, mert jól tudja, hogy a gyermek érkezésével minden megváltozik, de egy csapatként minden nehézséget le tudnak győzni, már ha mindketten ezt szeretnék.

– írta bejegyzésében a légtornász, aki saját tapasztalatain keresztül sokszor próbál segíteni a hasonló cipőben járó nőknek.