Stana Alexandra magyarázkodik Meggyes Dávid tönkrement házassága miatt

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Stana Alexandra elmesélte, hogyan is kezdett el kialakulni a Meggyes Dáviddal való kapcsolata, és hol tartanak most Horváth Gréta férjével.
Vágólapra másolva!

Stana Alexandra nevét még a Dancing with the Stars alatt sem emlegették ennyit, mint amennyit most, hogy Horváth Gérta és Meggyes Dávid elválnak. "Először nyáron találkoztunk, egy üzletmegnyitón, ahol ő influenszerként volt jelen. Megszólított, gratulált a Dancinghez, mondta, hogy szívesen táncolna. Akkor ennyi történt. Decemberben találkoztunk össze teljesen véletlenszerűen egy bevásárlóközpontban, ahol én éppen vásároltam. Meghívott egy baráti kávézásra. Akkor még nem gondoltam bele többet, és szerintem ő sem. Jól sikerült, nagyon sok mindenről beszélgettünk, hamar egy hullámhosszra kerültünk.

Volt egy nem túl jól működő kapcsolata, és ő lépett; nem élt párhuzamos életet" - mondta a táncos a hot!-nak.

Forrás: Stana Alexandra

Majd hozzátette: még erős kijelentés az "együtt vannak", mivel csak egy hónapja sodorta össze őket az élet, de majd meglátják, mi alakul ki ebből, nem kötelezik el magukat. Stana Alexandra szerint az fogta meg leginkább Dávidban, hogy lazán tudtak beszélgetni, hasonló a humoruk, illetve, hogy a férfi a realitás talaján áll.