Jövő vasárnap elindul a Sztárban Sztár a TV2-n. A versenyzők között feltűnik Zámbó Krisztián is, aki kicsit tart a nézők reakciójától.

A TV2-n február 6-án induló Sztárban Sztárban versenyez majd Zámbó Krisztián is, akinek elsődleges célja a nézők szórakoztatása lesz."Most mindenkinek hatalmas szüksége van erre ezekben a borongós időkben, hogy valaki kizökkentse őket a sivár hétköznapok szomorú mókuskerekéből. Pontosan emiatt állok úgy hozzá a műsorhoz, hogy nevettetni szeretnék és boldogságot árasztani a színpadról. Az én családomtól amúgy sem áll annyira távol a bohóckodás. Sokan gondolják édesapámról, hogy egy konzervatív, mindig komoly ember volt. Elárulok egy titkot: Apu nagyon tudott szórakozni és dilizni. Szeretném átadni az embereknek ezt a családi energiát, ami bennem, Árpyban vagy pláne apámban megvolt" - mondta az énekes, aki kifejtette a Borsnak, mi lenne, ha egy este erejéig Zámbó Jimmy bőrébe kellene bújnia.

Forrás: Instagram/Zámbó Krisztián

"Semmiképpen sem szomorú számot választanék, hanem valami olyasmit, ami boldogságot ébreszt az emberek szívében. Olyan szinten szerencsés helyzetben vagyok, hogy a fizimiskám, arcom egy az egyben apámé. Ha arra kerülne a sor, hogy nekem kell imitálnom a királyt, semmiképp nem akarnám, hogy az emberek bánatot érezzenek amikor felnéznek a színpadra. A közönséget féltem egyedül. Nem tudom, mit válthat ki az emberekből a hasonlóság" - tette hozzá Zámbó Krisztián.