Január végéről március elejére halasztotta az esküvőt MC Hawer és párja. Bár már beköltöztek közös otthonukba, a mulatós sztár úgy érzi, még a csiszolódás időszakát élik.

Decemberben MC Hawer boldogan mesélt arról, hogy párjával január végén, de legkésőbb február elején szeretnének összeházasodni. Az esküvőt tervezik továbbra is, de mint kiderült, a jegyesek nem szeretnék elkapkodni a dolgokat. "Úgy döntöttünk, szeretnénk egymást még jobban megismerni, tulajdonképpen csak fél éve vagyunk együtt" - mondta a Borsnak.

Mc Hawer

Akadnak még zökkenők a békesség és a szerelem mellett, ezt is be kell vallani. Van bennünk csökönyösség és egy fajta megszokottság az eddigi életünk iránt, amit kezelni kell. Ez még a csiszolódás időszaka – mondta MC Hawer. A leendő esküvő pontos dátuma még nem ismert, de bíznak benne, hogy márciusban össze tudnak házasodni. "Nem is baj, hogy végül így alakult. Pontosan tudom, hogy vele szeretném leélni a hátralévő életem, akkor is, ha vannak veszekedések. Mert van édes kibékülés is" - tette hozzá.