Berki Krisztián egy hónapja még válni akart

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Házassági évfordulójuk apropóján jelentkezett közösségi oldalán Berki Krisztián, akiről a héten röppent fel a hír, hogy válságban a házassága. Felesége, Mazsi beszélt kapcsolatuk hullámvölgyeiről a Mokkában készült interjú során, azonban igyekeznek megoldani a közöttük lévő problémákat. Most épp egy wellness-szállodában ünneplik évfordulójukat, ezzel is igyekeznek tenni a házasságukért.
Vágólapra másolva!

Szomorúnak tartja, hogy rengeteg házasság válással végződik, de ha időben beismerik maguknak, hogy elindultak a lejtőn, még helyre lehet hozni, csak akarni kell.

.... de nem tette sőt, gyűlölve szorította a leginkább és nem engedte el..... Ő az igazi Nő az igaz szerelem és most már az igazi szövetségesem. Két Nő van ma, aki megmentette a házasságomat szerelem és Zsóka a pszichológusom" – fogalmazott a bejegyzésben.

Berki úgy gondolja, hogy két dolgot lehet tenni ha konfliktus van megsértődni egóból – de akkor már veszett ügy az egész – vagy nem szégyellni, és elmenni segítséget kérni, ő az utóbbi mellett döntött. Elmondása szerint szeretne a legjobb apa és férj lenni, amit sajnos nem tanítanak sehol, ezért saját bőrén kell megtapasztalni és megtanulni, hogyan válhat azzá. Ehhez senkire nincs szüksége, csak saját magára, ha egyedül nem megy, akkor bátran szakemberhez lehet fordulni.