Kiderült, mennyi keres egy magyar influenszer egy poszttal

illusztráció, fizetés, bér, jövedelem, pénz, személyi kölcsön, kölcsön, kéz, bankjegy, forint
Vágólapra másolva!
Megéri felhízlalni az Instagram-, TikTok- és YouTube-oldalakat, minél több a követő, annál többet lehet kérni egy posztért. 
Vágólapra másolva!

Sokan nem értik, hogy miért mennek el ismeretlen emberek tévéműsorokba, valóságshow-kba, mi a tervük ezzel az egésszel: nos, sokaknak csak annyi, hogy ismertségre tegyenek szert, és influenszerekké váljanak. Ha felépítenek egy legalább 50 ezres oldalt (legyen az az Instagramon, a YouTube-on vagy a TikTokon - mert itthon a Twitter nemigen megy), az már kereskedelmileg is érdekes, az már termel pénzt.

Forrás: shutterstock

Vannak, akik úgy gondoloják, hogy az influenszerek fizetnek például a wellness-szállodai hétvégékért, de valójában sokszor elég, ha kitesznek egy posztot azzal, milyen boldogan áznak a termálmedencében, és ezzel meg is van oldva a dolog. Vannak sztárok-celebek, akiket megkeres egy cég, felajánl nekik akár egy-félmilliós szépészeti műtétet is, kezelést, cserébe csak pár posztot kérnek. Sokan pózolnak itthon is 20 milliós kocsik előtt, de ezek java szponzorautó - a kereskedő így reklámozzza a járműveit.

Kevesen beszélnek konkrét összegekről, de most Szabó András Csuti elárulta a Blikk egy videójában, hogy egy "közepes influenszer" egy poszttal és két, 24 óra alatt eltűnő Insta-sztorival 200 ezer forint körül keres.