Nagy Bogi és Király Viktor felesége is csatlakoztak A Dal kihívásához

Nagy Bogi
Vágólapra másolva!
Tavaly a Kaukázus: Egyetlen szó című fülbemászó slágere kapta „Az Év Dala" elismerést az ország egyetlen dalválasztó műsorában, A Dalban. Január 29-én kezdődik az idei évad, ehhez kapcsolódva indult el egy zenés kihívás az egyik népszerű videómegosztón, amelyhez a műsor korábbi versenyzője, Nagy Bogi és az idei műsorvezető, Király Viktor felesége, Virág Anita is csatlakoztak.
Vágólapra másolva!

Egy ország dúdolja a mai napig A Dal 2021 nyertes dalát, az Egyetlen szót, amely az utóbbi évek legérzelmesebb hazai, könnyűzenei slágere lett. Most már senkinek nem kell az autójában ülve a dugóban vagy a zuhanyzás magányában dalra fakadnia: a TikTokon indult Egyetlen szó dalkihívással bárki elénekelheti a jól ismert sorokat.

A felületlen már megtekinthető több feltöltött videó, köztük Nagy Bogi énekesnőé is, aki gitárral kísérte magát,

miközben a Kaukázus dalával emlékezett vissza arra, hogy néhány évvel ezelőtt A Dal című műsor indította el őt a zenei pályán.

@duna_adal

♬ eredeti hang - ADal

"16 évesen jelentkeztem A Dal című műsorba. Döntős lettem életem első dalával, amit Caramel írt nekem. Rengeteget köszönhetek ennek a műsornak, hiszen sokan onnan ismerhetnek engem. Azóta sok minden történt, több példaképemmel dolgozhattam együtt, sokat tanultam zeneileg, és megjelent az első kislemezem. Nekem A Dal című műsor volt a kezdet" – emlékezett vissza a TikTok-videóban az énekesnő.

Az Egyetlen szó TikTok-kihívás Király Viktor feleségét, Virág Anitát is megihlette, aki saját felületén szintén közzétett egy videót. Bár a Hatoslottó sorsolás háziasszonya a legtöbbször férjét csodálja zenélés közben, ezúttal ő maga is a tettek mezejére lépett.

@duna_adal

♬ eredeti hang - ADal

A kihívásban azonban bárki részt vehet, az elkészült miniprodukciók pedig megtekinthetők A Dal hivatalos TikTok-csatornáján.