Agyvérzése után a mai napig gyakorolja a beszédet Kozsó

sztárok, Újabb botránykönyv van készülőben, Kozsó
Vágólapra másolva!
A mai napig gyakorolja a beszédet Kozsó, akinek közel hét éve volt agyvérzése. A zenész szerint szüksége volt a megpróbáltatásokra ahhoz, hogy most az lehessen, aki.
Vágólapra másolva!

Kozsón mára szinte nyoma sincs a közel hét évvel ezelőtti súlyos agyvérzéseknek és aneurizma-műtétnek, ami után szinte mindent újra kellett tanulnia - írja a Blikk. A folyamat a mai napig tart.

Kozsón mára szinte nyoma sincs a közel hét évvel ezelőtti súlyos agyvérzéseknek és aneurizma-műtétnek Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

– Emlékszem arra, hogy az agyérműtétem után mennyire nehéz volt mindent újrakezdeni, ma már azonban hiszem, hogy minderre szükség volt ahhoz, hogy most az lehessek, aki vagyok – mondta a zenész a lapnak. Kozsó azt is elárulta,

a műtéte után rohamtempóban kezdett javulni az állapota, a beszédtanulás azonban hihetetlenül nehéz feladat volt.

– Úgy társalogtam, hogy előre betanultam, amit mondani akartam, máshogy nem ment. Ennek mára szinte nyoma sincs, de a napom huszonnégy órájából húszat még mindig a gyakorlás tesz ki – mondta Kozsó. Ahogy fogalmazott: ma már apróságokra is tud figyelni és a legapróbb dolgoknak is tud örülni.

A zenész azt is elárulta, hogy hamarosan megjelenik az új Ámokfutók album, amin angolul és spanyolul csendülnek fel a dalok. Már több külföldi koncerthelyszínt is lekötöttek, többek között Japánban és az Egyesült Államokban is, de a festményeivel is tervez nemzetközi és hazai kiállítást.