Kiderült, hova utazott Szőke Zsuzsi és Köcse György

Szőke Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Öt napja karanténban vannak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Köcse György és Szőke Zsuzsanna ugyanazon a napon posztoltak a frankfurti reptérről, ugyanolyan bőröndökkel. A profi táncos képe alá egykori Dancing with the Stars-os partnernője, Pásztor Anna is kommentelt, hogy jó utat kívánjon, erre Andrei Mangra azt kérdezte: miért, táncolni mennek? Erre azonban választ már Szőke Zsuzsanna táncosnő küldött a hozzászólásra.

A két táncos tehát együtt indult útnak: hogy pontosan milyen munkára mentek, arról egyelőre nem tudni. Zsuzsi egyébként szilveszterkor egy posztban írt arról, hogy mennyire mélyen érzi magát lelkileg és hogy nagyon várja 2022 kihívásait. A Borsnak Stana Alexandra megerősítette, hogy férje a volt koszorúslányával repült külföldre. A táncosnő csak annyit mondott: nem szeretne sárdobálásba kezdeni, nem kíván nyilatkozni a találgatásokról.

Itt van Szőke Zsuzsi posztja a frankfurti repülőtérről:

Ez a legfrissebb Insta-sztorija, eszerint öt napja karanténban vannak:

Instagram, Szőke Zsuzsi

Sokan nem tudták, hová mentek ketten, de egy hashtagből kiderül, hogy óceánjáró-tengerjáró luxushajón fognak dolgozni. A Royal Caribbean az egyik legnépszerűbb tengerjáró vonal, mint a nevéből kiderül, a karibi térségre szakosodott a cég. A cég legújabb hajója, a Symphony of the Seas a legnagyobb ilyesféle hajó a világon, 6680 utas kapacitással. A Royal Caribbean kilenc osztályt foglal magában, várhatóan egy ilyen hajón fognak táncolni minden este - ha vége a karanténnak és negatívat tesztelnek.