G.w.M végre tisztázta a helyzetet, nem Csuti mutatta be Kulcsár Edinának

G.w.M Kulcsár Edina új pasija
Vágólapra másolva!
A Varga Márkkal készült riportot a Mokka reggeli adásában láthatták a nézők. Ugyan a zenész nem a szokásos stúdióbeszélgetésben vett részt, viszont legújabb zenéjének – a Megcsináltad című dalnak, melyet Melanie-nak írt – klipforgatásán hajlandó volt interjút adni.
Vágólapra másolva!

G.w.M egy percig sem tagadta, hogy volt feleségének írta új dalát, és nem is ez volt az első eset. Állítása szerint a rajongóknak feltűnhetett, hogy az elmúlt négy év során egyre több depresszív, szerelmes felvételt hallhattak tőle, mivel ő mindig saját magából merít ihletet.

Melanie-ról továbbra sem szeretne bővebben nyilatkozni, nem a nő, hanem a gyerekek miatt.

A rapper számára a legfontosabb, hogy a gyerekek kapcsolata hogyan alakul majd anyjukkal a későbbiek során, ő ezt nem szeretné tönkretenni. Úgy érzi, hogy ő minden tőle telhetőt megtett, hogy megmentse a házasságukat, mégsem sikerült.

„Megvan az én álláspontom, amit hogyha én elmondanék, biztos vagyok benne, hogy nagyon sok emberben átértékelődne az én házasságom – fogalmazott a rapper titokzatosan.

Kulcsár Edina-kérdésben is volt mondanivalója, főként az, hogy egyáltalán nem igaz, hogy Csuti mutatta be Edinának. Az egész úgy indult, hogy a rapper elkérte Csutitól a felesége telefonszámát, mivel Edinával kellett beszélnie. Onnantól ő mindig Edinával beszélt, nem Csutival, aki mellesleg soha nem is volt a barátja.

Nekem a barátom az, akivel minden nap felhívjuk egymást, s akár kezdjük úgy a napot egy közös kávéval, vagy hogy vagy..." – nyilatkozta a Mokka riporterének.

Az interjú végén meglepetéssel is szolgált, ugyanis elárulta, hogy hamarosan érkezik a közös dal, melyet új párjával – Kulcsár Edinával – közösen adnak majd elő.