Izgalmas, új műsorokkal jelentkezik a Kossuth Rádió

Kossuth Rádió
Vágólapra másolva!
Friss tartalmakkal és megváltozott adásstruktúrával készül hallgatóinak a Kossuth Rádió. Hazai slágerekkel és népszerű filmekkel foglalkozik az Örökzöld című új műsor, a nagysikerű rádiószínházi előadások előtt felvezető műsor várja majd a hallgatókat, valamint válogatásműsorral jelentkezik a jövőben a hétvége zárásaként, vasárnap esténként a Vasárnapi Újság.
Vágólapra másolva!

Szórakoztató és informatív új tartalmakkal szólítja meg hallgatóit Magyarország legnagyobb múltú rádióadója, a Kossuth Rádió, amely 73 éve ismert ezen a néven. A hallgatói igényeket kiszolgálva háttérműsort kap a Rádiószínház: a Rádiószínház Kulissza című műsor minden hétköznap 21:05 és 21:30 között a Rádiószínház felvezető műsoraként kerül adásba. A közönség választ kaphat arra, hogyan készülnek az egyes darabok, mit csinál egy író egész nap, hogyan lesz a ponyvából klasszikus irodalom vagy, hogy miért szól a máról is egy történelmi regény.

Forrás: MTVA

De nemcsak a színház és az irodalom kerül fókuszba februártól a csatornán: február 5-től Örökzöld címmel zenés kavalkád szórakoztatja a rádióhallgatókat. A műsorban a házigazdával, Balog Tamással felelevenítheti a közönség egy adott év hazai sikereit a zenék és a filmek világából. Az adásokban a meghívott vendégekkel utánajárnak, miért örvend máig nagy népszerűségnek az 1931-ben forgatott Hyppolit, a lakáj című vígjáték zenéje, vagy kik voltak az első Táncdalfesztivál befutói és mely előadókat kísérte Tabányi Mihály, harmonikaművész Amerikában. A Vasárnapi Újság című műsor szintén megújul: esti verziója, az aznap megjelenő Vasárnapi Újság válogatás a reggeli műsor legjobb pillanatait foglalja össze.