Ugyan már hetekkel ezelőtt eltűntek a közös fotóik, egy ideig senkinek sem szúrt szemet, hogy Weisz Fanni és Bókay Gergő kapcsolata véget ért. Mint kiderült, már hetek óta nincsenek együtt.

Bókay Gergő hétfőn reggel osztott meg egy Instagram-posztot arról, hogy már nincsenek együtt, most pedig bővebben is mesélt a Borsnak a szakításról. 

Forrás: Weisz Fanni / Instagram

"Nem tehettük meg, hogy egyáltalán nem szólalunk meg, mert már napok óta elképesztő mennyiségű kérdés, kinyilatkoztatás, kéretlen vélemény érkezik a levelező fiókjainkba. Ennek szerettünk volna elébe menni, és tisztázni a dolgokat. Nem vagyunk együtt Fannival" mondta Bókay Gergő. "A magánéletünkről ennél bővebben nem fogunk beszélni, erről előre megegyeztünk. Annyit azonban elárulhatok, hogy mi a szakítás ellenére is nagyon szeretjük egymást, és esélye sincs annak, hogy mi is olyan sorsra jussunk, mint ami Kulcsár Edináékkal történik.... Annál sokkal nagyobb szeretet és tisztelet van közöttünk. Nálunk nincs harmadik fél, elfogyott a szerelmünk, ennyi történt" - árulta el.