Victoria Beckham 25 éve ugyanazt eszi

David Victoria Beckham
Former English international footballer David Beckham (L) and his wife fashion designer Victoria Beckham pose on the red carpet upon arrival to attend the British Fashion Awards 2018 in London on December 10, 2018. - The Fashion Awards are an annual celebration of creativity and innovation will shine a spotlight on exceptional individuals and influential businesses that have made significant contributions to the global fashion industry over the past twelve months. (Photo by Daniel LEAL-OLIVAS / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS
Vágólapra másolva!
David Beckham elárulta, hogy felesége, Victoria 25 éven keresztül minden nap ugyanazt az ételt ette, méghozzá grillezett halat és párolt zöldséget. 
Vágólapra másolva!

Az egykori Spice Girl korábban elárulta, hogy nem eszik olajban, zsírban, vajban főtt ételeket, nem eszik vörös húst vagy tejterméket sem, a szószokat sem szereti. Születésnapját gyümölcsből készült tortával ünnepelte, de aztán visszatért a monoton étrendhez.

Instagram

A volt angol futballválogatott David Beckham elmondta, hogy élvezi, ha egyedül van otthon, a felesége és a négy gyerek nélkül, mert akkor azt süt-főz magának, amit akar. A Sun cikke szerint pár napra egyedül maradt, és nagyon élvezte, japán wagyu szarvasmarha steaket sütött magának a kerti grillen (ebből egy kiló több mint százezer forint), majd egy pohár vörösborral leült meccset nézni.