Egy lakókocsiban él a hajléktalannak tűnő Jason Momoa

Jason Momoa
Vágólapra másolva!
Az év elején talán Jason Momoa és Lisa Bonet válásának híre indította be a nagy szakítási hullámot, amit az utóbbi időben tapasztalhatunk. Egy stabilnak tűnő kapcsolat volt közöttük, 2005 óta alkottak egy párt, ezért is döbbent meg az egész világ a hír hallatán.
Vágólapra másolva!

A házaspár közvetlenül még nem nyilatkozott, próbálják óvni ezzel is magánszférájukat, de egy névtelen forrás elárulta, hogy Momoa karrierje okozta a pár közötti súrlódásokat, mely véget vetett a 17 éves kapcsolatnak.

Jason Momoa és Lisa Bonet Forrás: Getty Images/Frazer Harrison

A szemfüles lesifotósok kamerája elől, azonban nem tudnak elbújni, legutóbb a színészt kapták lencsevégre, amint egyik barátjának Topanga Hills-i telkén– ami Lisa Bonet és gyerekei lakhelyének közelében fekszik – járt-kelt, egyáltalán nem jó állapotban.

Szakadt, lyukas lila pólóban, ápolatlan külsővel, szemüvegben fel sem ismerni a szívtiprót,

akinek lábai előtt egykor nők milliói hevertek.

Igaz, egy 230 milliós Ford RV típusú lakókocsiban tengeti a napjait, ami valószínűleg jobb állapotban van, mint a tulajdonosa, ugyanis korábban saját igényei szerint alakíttatta át a luxusautót. Egy forrás állítása szerint Momoa nagyon szereti a második otthonát, ha teheti szálloda helyett is ezt a lehetőséget választja, még a 2018-as Aquaman premierre is ezzel utazott. A színész minden bizonnyal azért döntött így, hogy minél közelebb lehessen családjához – írja a Page Six.