Magyar sztárok, akik nem tudták vagy nem akarták megmenteni a házasságukat

Curtis, Szabó Zsófi, L.L. Junior, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina már hónapokkal ezelőtt arról beszélt, hogy tönkrement a házassága, de férjével szeretnének visszatalálni egymáshoz - ez, állításuk szerint, egy év sem sikerült, így nemrég bejelentették a válásukat. Korábban Szabó Zsófi is sokáig harcolt azért, hogy megmentse a házasságát, mint ahogy L.L. Junior és Curtis is próbált visszatalálni a feleségéhez.
Vágólapra másolva!

Szabó Zsófi

Szabó Zsófi és Shane Tusup nem titkolózik többé, tavaly év végén már a nyilvánosság előtt is vállalták, hogy együtt vannak. A Jóban Rosszban korábbi színésznője a válása után ismerte meg az edzőt: egy évvel ezelőtt mindenkit megdöbbentett azzal, hogy bejelentette, házassága zátonyra futott.

Kiderült, ő mindent megtett azért, hogy mentse kapcsolatukat, de az igyekezet nem volt elég.

Forrás: Szabó Zsófi/Instagram

Szabó Zsófi segítséget is kért egy szakembertől, de a párterápia sem jelentett megoldást, végül ő döntött úgy, hogy vége. "Sokáig magában tartotta a gondjait, egyedül akarta rendezni. Csak ő és Zsolti tudtak arról, válságba került a kapcsolatuk.

csak nemrég mondta el a szeretteinek, hogy különválnak. Pálma asszony mindenben támogatja, most sokat is van Zsófival és a picivel, de még a testvére, Gyuszkó is erősíti lelkileg a nővérét, nagyon összezárt a család" - mondta akkoriban egy ismerős.

Kulcsár Edina és Csuti

2021-ben beszéltek először házasságuk mélypontjáról, az év elején pedig egy-egy bejegyzéssel és közös képpel közölték, hogy nem sikerült megmenteni a kapcsolatukat.

Forrás: Instagram/Csuti

"Nem is tudom hol kezdjem...

Annyira szerettem volna, hogy működjön, ahogyan Edina is, és mindketten meg is tettünk mindent, hogy rendbehozzuk a házasságunkat, de sajnos nem ment, vége!" - írta Csuti.

Curtis

Néhány hónappal a szakítás után derült ki, hogy Curtis és felesége, Széki Kriszti házassága már hónapokkal korábban zátonyra futott. A barátaik szerint még a párterápia is felmerült, de a kapcsolat már menthetetlen volt. Ketten sokáig próbálták megmenteni a házasságot és a közös családot, de Kriszti minden igyekezete ellenére sem tudott túllépni korábbi csalódásain.

Forrás: Insatgram/Curtis

"Már úton volt a kisfiunk, amikor tudomást szereztem a hűtlenségéről. Amikor először szembesítettem, letagadta, ám olyan konkrét információk jutottak a birtokomba, hogy aztán ő is belátta, nincs értelme ködösítenie.

de végül olyannyira megmérgezte a kapcsolatunkat a félrelépés, hogy úgy döntöttem, új életet kezdek" - mesélte nemrég.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!