Magyar sztárok, hatalmas mellekkel - mű vagy igazi? - fotók

schobert lara, berki mazsi, tolvai reni
Vágólapra másolva!
Több magyar sztár is nyíltan vállalja, hogy nagy melleit a plasztikai sebészetnek köszönheti, sőt, olyanok is vannak, akik már többször feküdtek kés alá, hogy tökéletesítsék a mellüket. Míg ők örülnek az eredménynek és szívesen mesélnek a beavatkozásokról, akadnak, akik nem is tervezik, hogy orvos-esztétikai műtétre menjenek, mégis gyakran megvádolják őket azzal, hogy műmelleik vannak. Legutóbb Rubint Réka védte meg a 18 éves lányát, de Berki Mazsi és Tóth Andi is magyarázkodtak már bikinis képeik után.
Vágólapra másolva!

Schobert Lara

Schobert Norbi lányának Instagram-fotói nagy port kavartak a közösségi médiában tavaly ősszel. A képek láttán sokan azt gondolták, hogy a 18 éves Lara mellnagyobbító műtéten esett át.

Forrás: Schobert Lara/Instagram

A kommentekre végül Rubint Réka is reagált.

Egyszerűen nem értem, hogy miért olyan különös ez. Miért kellene egy tizennyolc éves lánynak tizenkét-tizennégy éves testben élni?! Mint mindenki, ő is nővé érett, aminek vannak fizikai jelei. Szóval Lara nem feküdt kés alá, amint felnőtt korúvá vált, sőt nincsenek is ilyen irányú tervei" - mondta.

Forrás: Schobert Lara/Instagram

Berki Mazsi

Nyaralós képei és videói mellett jegyezte meg korábban pár kommentelő, hogy Berki Mazsi mellei nagyobbnak tűnnek, és rögtön plasztikai műtétre gyanakodtak.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Kár, hogy elindultál ezen az úton. Először a melled, mi a következő? Megbolondít a Berki, hol a természetes Mazsi?" - írta egy rajongó, amire Mazsi és a férje is válaszoltak, tagadva a vádakat.

Forrás: Berki Mazsi/Instagram

"Minden természetes rajtam, kivéve a hajam. Kérdezz és válaszolok szívesen. A melleim teljesen eredetiek. Legyen szép napod" - hangzott az egyik válasz, Berki pedig így írt a párjáról: "Sosem fog elindulni. Vérlázító, gusztustalan a megnyilvánulásod, és bárminek a feltételezése. Anélkül, hogy megkérdeznéd. Mi van veletek emberek? Minden valós információ nélkül azt állítani, hogy a feleségem elindult valahol... valamerre... a Berki megbolondult...

Tolvai Reni

Az énekesnőt többször vádolták már azzal, hogy megcsináltatta a melleit, tavaly pedig kiderült, hogy ez nem is volt alaptalan: Tolvai Reni hat év után fedte fel a titkát, és egy interjúban elárulta, hogy valóban nem igaziak a mellei.

Forrás: Tolvai Reni/Instagram

2012-ben így nyilatkozott a témában: "A plasztika nem fér össze a személyiségemmel, és sebészhez sem kell fordulnom. Jól érzem magam, fiatal, egészséges nő vagyok."

Forrás: Tolvai Reni/Instagram

Azóta viszont alapjaiban változott meg a véleménye, tavaly így mesélt: "Arról nem beszéltem eddig, hogy hat éve megcsináltattam a melleimet. Azért döntöttem így, mert rengetegszer akartak rám olyan ruhákat adni fellépéseken és tévéműsorokban, amikhez nem lehetett melltartót venni a kivágások miatt."

Lapozzon, nézze meg a többieket is!